Επικαιρότητα

Στην Κύπρο το πρώτο ταξίδι του Τσίπρα ως πρωθυπουργός

Αποδέχτηκε πρόταση του Νίκου Αναστασιάδη

Το πρώτο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργός θα είναι στην Κύπρο. Όπως έγινε γνωστό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συνεχάρη για την νίκη του και τον απεύθυνε πρόσκληση προκειμένου να επισκεφθεί την Κύπρο.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον συνεχάρη και τηλεφωνικώς, πέραν από το τηλεγράφημα που του απέστειλε ενωρίτερα, για τη νίκη του στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα».

Στο τηλεγράφημα του Κύπριου προέδρου αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, φίλε Αλέξη,

»θα ήθελα θερμότατα να σε συγχαρώ για την περήφανη και ιστορική σου νίκη, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην εντολή που ο ελληνικός λαός σου έδωσε. Προσβλέπω στη μεταξύ μας στενή και αγαστή συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα, είτε αυτά αφορούν το Κυπριακό πρόβλημα, είτε τις οικονομικές και άλλες επιδιώξεις Ελλάδας και Κύπρου. Θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να σε υποδεχθώ το συντομότερο στην Κύπρο».

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x