Επικαιρότητα

Στην Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δεκάδες οι πρόσφυγες που καταφτάνουν από το πρωί

Διαπιστώνει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί, ενώ λόγω του καλού καιρού ήδη δεκάδες άνθρωποι έχουν φτάσει από τα τουρκικά παράλια.

Στην Μυτιλήνη βρίσκεται την Δευτέρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το προσφυγικό ζήτημα βρίσκεται στο επίκεντρο. Μάλιστα από το πρωί, έχουν φτάσει δεκάδες βάρκες που μεταφέρουν εκατοντάδες ανθρώπους από τα τουρκικά παράλια, με αφορμή και τον καλό καιρό που επικρατεί.

Ο κύριος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε για το προσφυγικό, επισκέπτεται ο ίδιος το νησί όπου επικεντρώνεται η προσφυγική κρίση, ώστε να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση. Μαζί του βρίσκεται και ο υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας. Αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το κέντρο προσφύγων στο Καρά Τεπέ και στην συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Μόρια. Εκεί ο κύριος Μητσοτάκης θα ενημερωθεί από τους αρμοδίους, ενώ θα συμμετάσχει, επίσης, σε ευρεία σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

inner

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Λιάνα Σπυροπούλου, εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν φτάσει στις ακτές της Μυτιλήνης από το πρωί, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι καλές.

inner

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x