Στίβος

Στην Πάτρα για το μεγάλο άλμα η Στεφανίδη

Η Πάτρα θα είναι η επόμενη στάση της Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ επέλεξε να αγωνιστεί στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση και ψάχνει εκεί μια σπουδαία επίδοση. Η 29χρονη πρωταθλήτρια έχασε την περυσινή διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει τις τρεις προηγούμενες στις οποίες συμμετείχε.

«Στον αρχικό μας προγραμματισμό, δεν ήταν να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση, προκειμένου να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για το Μπίντγκοζ και τα επόμενα Diamond League. Ωστόσο, στο Λονδίνο περίμενα να έρθει μια καλύτερη επίδοση και για αυτό με τον προπονητή μου θεωρούμε πιο σημαντικό να κάνω έναν ακόμη αγώνα με τα αγωνιστικά μου κοντάρια και παράλληλα να διεκδικήσω μια επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ. του Λονδίνου.

Επιπλέον, είναι πάντα ωραίο να κάνω αγώνες στην Ελλάδα, αφού έχω κίνητρο να ‘κυνηγώ’ μεγάλες επιδόσεις μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους», τόνισε η Στεφανίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x