Europa League

«Στην Τρίπολη θα 'χει μάχη»

Διόλου απογοητευμένος απ’ την ήττα στη Γερμανία εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση στη ρεβάνς!

Έχασε, αλλά δεν χάθηκε… Με αυτό το σκεπτικό -και σωστά- αντιμετωπίζει την ήττα στη Γερμανία ο Στάικος Βεργέτης που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στη Μάιντς.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης υπογράμμισε πως οι Αρκάδες θα δώσουν τη μάχη τους στον επαναληπτικό για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και να πετύχουν μια… μεγαλειώδη πρόκριση!

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για την νίκη τους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στην Μάιντς, Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας τα παιδιά, είχαν ψυχή, έκαναν σωστά το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει κατά την διάρκεια του αγώνα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Περιμένουμε στην Τρίπολη να δώσουμε μια ακόμα μάχη».

Στο ερώτημα αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, απάντησε: «Δεν είναι απαγορευτική. Είναι διεκδικήσιμη. Η Μάιντς έχει ένα σαφές προβάδισμα, αλλά αν μη τι άλλο το σκορ μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x