Επικαιρότητα

Στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό η Σαουδική Αραβία – απευθείας αεροπορική σύνδεση

Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά την παραμονή της αν. υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά στο Ριάντ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του 1ου GREEK TOURISM WORKSHOP.

Κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) Πρίγκιπα Sultanbin Salmanbin Abdulaziz Al Saud, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο Σαουδάραβας ομόλογος εξέφρασε την ικανοποίησή για την εμβάθυνση των διμερών πολιτιστικών σχέσεων, μάλιστα εντυπωσιάσθηκε από το ποσοστό (περίπου 20%) που αντιπροσωπεύουν στο ΑΕΠ τα έσοδα του Τουρισμού στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της η κυρία Έλενα Κουντουρά τόνισε ότι η παρουσία της στο Ριάντ με την ευκαιρία του πρώτου Greek Tourism Workshop, αποτελεί απόδειξη της σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας και αναφέρθηκε διεξοδικά στην πραγματοποίηση από τον προσεχή Ιούλιο της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ριάντ-Αθήνας με δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Aegean, γεγονός που όπως σημείωσε θα τονώσει ουσιαστικά την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x