Betmasters

Στηρίζεται στην άμυνα η Λιλ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την επικράτηση των Γάλλων απέναντι στην Πόρτο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άμυνα και σκοπιμότητα στο ποδόσφαιρο; Επίθεση και πιο ελκυστικη παρουσία; Λιλ και Πόρτο είναι τόσο διαφορετικές στη δομή τους, αμφότερες καλές ομάδες όμως μόνο η μία θα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιλ στηρίζεται πολύ στην άμυνά της, αν και επιθετικά διαθέτει ικανότατους παίκτες (Καλού, Ρου, Οριζί) και θα πρέπει η Πόρτο να... ματώσει για να σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία.

Ο Ρενέ Ζιράρ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ενώ Σάντρο και Κιντέρο λογίζονται αμφίβολοι για τους Πορτογάλους του Ζουλέν Λοπετέγκι. Ελαφρώς πιο έτοιμοι είναι οι γηπεδούχοι, που τελευταία δεν τα πηγαίνουν καλά στα εντός έδρας ευρωπαϊκά τους ματς, όπως και η Πόρτο, αντίστοιχα, ως φιλοξενούμενη στην Ευρώπη!

Η στατιστική αυτή ιδιαιτερότητα καθιστά την εκίμηση ακόμη πιο δύσκολη. Στεκόμαστε στο γεγονός της έδρας, της ετοιμότητας και της ικανότητας της Λιλ να μην χάνει. Οριακή θα είναι η επικράτησή της, εφόσον έρθει, αλλά η απόδοση αξίζει. Αγωνιστικά το σημείο της ημέρας είναι η Ζενίτ, με την πιθανή επικράτησή της σίγουρα να βρίσκεται, όσον αφορά τις αποδόσεις, σε πτωτική πορεία. Η Σταντάρ Λιέγης απέκλεισε τον Παναθηναϊκό όχι επειδή έπαιξε καμία σπουδαία μπάλα, αλλά επειδή η ελληνική ομάδα έκανε σημαντικά λάθη ανετοιμότητας.

Για τον Γκάι Λουζόν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών: Ο Καρσελά είναι εκτός, μεταξύ άλλων, ενώ ο χρήσιμος Μπιά λογίζεται αμφίβολος. Η Ζενίτ έχει αρχίσει εντυπωσιακά στη Ρωσία, σκοράρει με σημαντικά ποσοστά ευστοχίας και με καλή συχνότητα. Δυσκολεύτηκε να περάσει την κυπριακή ΑΕΛ, όμως έκτοτε βελτιώθηκε με τον Μπόας να μην έχει μάχιμο μόνο τον τιμωρημένο Βίτσελ (πρώην Σταντάρ). Αγωνιστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση! Θα είναι έκπληξη αν δεν κερδίσουν οι Ρώσοι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
163. ΛΙΛ - ΠΟΡΤΟ: 1 (2,40)
166. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΖΕΝΙΤ: 2 (1,90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x