Stoiximan Super League

Στις 11/6 τα ασφαλιστικά μέτρα κατά ΕΠΟ

Στις 11 Ιουνίου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά της ΕΠΟ δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις κατά της ΕΠΟ θα γίνει στις 11 Ιουνίου, μετά τη σχετική αναβολή που αποφάσισε σήμερα το Ειρηνοδικείο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, είχαν ζητήσει να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας σειρά παραβάσεων.

Οι προσφεύγουσες ενώσεις μετά την αναβολή ζήτησαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. Το αίτημα αυτό, ωστόσο, απορρίφθηκε. Ο δικηγόρος των δύο ενώσεων τόνισε πως «… είναι παράνομη αυτή η διοίκηση και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των δύο ενώσεων έκανε ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος ως πληρεξούσιος ποδοσφαιριστών, ενώ υπέρ της διοίκησης της ΕΠΟ παρενέβησαν περίπου 45 ΕΠΣ.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΠΟ για τον κίνδυνο να αποκλειστεί η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της αντιπολίτευσης.

Η ΕΠΟ ζήτησε να παρουσιαστούν υποχρεωτικά οι ομάδες που θα έχουν εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη και ορίστηκε συνεκδίκαση, γιατί όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας οι σύλλογοι αυτοί θα καταστραφούν και θα υποστούν μεγάλες οικονομικές ζημίες εφόσον δεν παίξουν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x