TV

Στο αεροδρόμιο για τον Άγιο Δομίνικο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Αυτό που πρόδωσε την συμμετοχή της

Δείτε με ποιο τρόπο επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης!

Μετά την αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή ΕΔΩ πως στο Survivor 2 μπαίνει τελευταία στιγμή ξανθιά παρουσιάστρια, προκλήθηκε ένας ντόρος. Αμέσως τα sites έγραψαν πως η εν λόγω παρουσιάστρια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ωστόσο, υπήρχε ένα ερωτηματικό, καθώς η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωνε την συμμετοχή της αν και για πολλούς ήταν δεδομένη. Μάλιστα, γράφτηκε πως δεν θα τη δούμε στην πρεμιέρα του reality την Κυριακή, καθώς δεν θα προλάβαινε το πρώτο αγώνισμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νωρίς το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο αεροδρόμιο, μέσω κάποιων stories που δημοσίευσε. Παρόλα αυτά, δεν θέλησε να αποκαλύψει τον προορισμό της, όμως δεν δίστασε να στείλει ένα αινιγματικό μήνυμα στους followers της.

«Μήπως έχουμε αργήσει; Μήπως έπρεπε να είμαστε κάπου; Μήπως; Λέω εγώ τώρα!», ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεο της.



Μπορεί η Κωνσταντίνα να μην αποκάλυψε τον προορισμό της, όμως εμείς είμαστε αρκετά παρατηρητικοί και σας αποκαλύπτουμε τι είναι αυτό που μαρτυράει πως ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, η παρουσιάστρια κρατάει μια μαύρη τσάντα, η οποία πάνω έχει ένα άσπρο σήμα. Αυτό το σήμα αποκαλύπτει πως κρατάει την τσάντα που κρατούσαν όλοι οι παίκτες που θα δούμε στο Survivor 2 όταν αναχωρούσαν για τον Άγιο Δομίνικο!

Κάπως έτσι, η συμμετοχή της παρουσιάστριας στο reality επιβεβαιώθηκε!



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x