Γενικά

Στο αιγυπτιακό Οπεν νέων Τέρπου, Παπαδημητρίου

Η συμμετοχή των ελληνικών χρωμάτων σε διεθνείς διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με Οπεν για τις ηλικιακές κατηγορίες παίδων και νέων.

Από την Τετάρτη ως την ερχόμενη Κυριακή γίνεται στο πριγκιπάτο του Σαρμ Ελ Σεΐχ το τουρνουά της Αιγύπτου, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Junior Circuit της I.T.T.F. και είναι της βαθμίδας Regular.

Θα πάρουν μέρος η νεανίς Ελισάβετ Τέρπου και η κορασίς Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Και οι δύο είναι στην πρώτη θέση των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης στις κατηγορίες τους. Στην Αίγυπτο θα «κυνηγήσουν» διακρίσεις και θα τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση μέσα από δύσκολα παιχνίδια.

Το «Egypt Junior & Cadet Open» αρχίζει με το ομαδικό το πρωί της Τετάρτης. Στις νεάνιδες, η Τέρπου θα μετάσχει στη μικτή Τσεχίας-Ρωσίας-Ελλάδας και θα συνεργαστεί με την Τσέχα Μαρτίνα Νοβάκοβα και τη Ρωσίδα Εκατερίνα Ζιρόνοβα. Οι τρεις τους μάλιστα, είναι πρώτο φαβορί του αγωνίσματος, στο οποίο μετέχουν μόνο έξι ομάδες.

Στις κορασίδες, η Παπαδημητρίου θα έχει και πάλι συμπαίκτρια την Αιγύπτια Φαρίντα Μπανταγουέι, με την οποία είχαν πέρυσι μετάλλια στο θεσμό. Και η μικτή Αίγυπτου-Ελλάδας είναι νούμερο 1 στα seeding του αγωνίσματος.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας του διπλού νεανίδων το 2018 θα παίξουν μαζί στο διπλό της μεγάλης κατηγορίας του Οπεν. Επίσης, στο απλό νεανίδων η Τέρπου είναι νούμερο 4 στα seeding και παίρνουν μέρος 23 αθλήτριες και στο απλό κορασίδων η Παπαδημητρίου είναι νούμερο 1 και μετέχουν 22 αθλήτριες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x