Βόλεϊ

Στο φάιναλ φορ ο Ηρακλής Κηφισιάς

Ο Ηρακλής Κηφισιάς έγινε η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών, αφού επικράτησε με 3-1 σετ της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη για τα προημιτελικά.

Ο Ηρακλής Κηφισίας νίκησε με 3-1 σετ στη Σταυρούπολη την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ούσα η μοναδική ομάδα της Α2 που βρίσκεται στην τελική φάση και, μάλιστα, μετά από δύο χρόνια. Έτσι, την ερχόμενη Τρίτη θα μάθει ποιον εκ των Παναθηναϊκού, Πανναξιακού και Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη, με εξαίρεση το δεύτερο σετ, είχε καταπληκτικές εκκινήσεις στα άλλα τρία, δημιουργώντας πάρα πολλά προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή με το εξαιρετικό σερβίς του.

Ο ΕΟΣ, πέρα από το δεύτερο σετ, αντέδρασε και στο τρίτο, όταν κατάφερε να «ροκανίσει» τη διαφορά, μειώνοντας σε 17-18, αλλά με καλό σερβίς, η ομάδα της Κηφισιάς ξέφυγε, ενώ στο τέταρτοι σετ όλα κρίθηκαν όταν το 17-19 έγινε 19-23.

Κώστας Ιωαννίδης: «Δίκαια νίκησε η Κηφισιά, αφού μας πίεσε στο σερβίς και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την υποδοχή. Το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας, αλλά, δυστυχώς, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ ποιοτική αναμέτρηση, αλλά ο Ηρακλής είχε κάποια στοιχεία στα οποία ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε την πρόκριση».

Σπύρος Χουντουμάδης: «Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, δείξαμε ότι το θέλουμε περισσότερο, ήμασταν πιο ψύχραιμοι και με "καθαρό" μυαλό. Καταφέραμε να κρατήσουμε την τακτική μας και με καλό σέρβις και καλό μπλοκ, καταφέραμε να φτάσουμε στη σπουδαία νίκη.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο final 4. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε απελευθερωμένα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».


Τα σετ: 21-25, 25-21, 18-25, 20-25

ΕΟΣ (Ιωαννίδης): Παπουλίδου, Ζηνονίδου, Σταφυλλίδου, Μητσάνη, Μπούκα, Δημητριάδου, Γεωργιάδου-λ / Σαβάογλου, Άγγου

Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης): Σπανού, Κόνιαρη, Χρυσομάλλη, Γεωργιάδου, Γκρέκα, Γκουντιμένκο, Αγγελοπούλου -λ / Λύρα -λ, Καστάνου, Νικολογιάννη, Κορναράκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x