Επικαιρότητα

Στο κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα – Το σχέδιο απόδρασης του παιδοκτόνου

Στο «παρά ένα» πρόλαβε η Αστυνομία τον 27χρονο πατέρα δολοφόνο της μικρής Άννυ, πριν το σκάσει για Βουλγαρία. Πώς σκότωσε το 4χρονο αγγελούδι. Ενώπιον της ανακρίτριας την Πέμπτη η μητέρα.

Επτά … κηλίδες φρίκης, σε ισάριθμα σημεία του ημιυπόγειου διαμερίσματος-«κολαστηρίου» της Μιχαήλ Βόδα, αναδεικνύουν τα μαρτύρια που βίωνε, καθημερινά, η μικρή Άννυ, και θεμελιώνουν ατράνταχτα την κατηγορία της ειδεχθέστερης παιδοκτονίας στα ελληνικά (ίσως και παγκόσμια) εγκληματολογικά χρονικά.

Ο 27χρονος εκσφενδόνιζε (!) το παιδάκι από «τοίχο σε τοίχο», το πέταγε στα πλακάκια και πάνω στα κομοδίνα και τα ράφια του σαλονιού, εκτιμούν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Προσθέτουν δε, ότι κυνηγούσε την μικρή Άννυ σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος, μετά από κάθε βάναυσο χτύπημα ή μαχαίρωμά του και προσπάθεια του κοριτσιού να ξεφύγει από τα χέρια του βασανιστή της.

Όταν ολοκλήρωσε την κακοποίηση, φαίνεται να την έβαλε στην κούνια της και όταν τη βρήκε νεκρή, πιθανότατα από εσωτερική αιμορραγία, ένα 24ωρο αργότερα, αποφάσισε να τεμαχίσει το ίδιο του το παιδί.

Παρά την προσπάθειά του να εξαφανίσει κάθε ίχνος της Άννυ που θα τον ενοχοποιούσαν, στο «σφαγείο» της Μιχαήλ Βόδα οι αξιωματικοί της σήμανσης εντόπισαν κηλίδες αίματος της Άννυ σε επτά σημεία:

* Στο πάπλωμα της κούνιας της
* Στο σεντόνι του παιδιού
* Στον αριστερό τοίχο, αριστερά της ραφιέρας του χολ
* Σε τοίχο κολόνας μπροστά από χολ και υπνοδωμάτιο
* Στον τοίχο δεξιά της ραφιέρας στο χολ
* Στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού, στο χαλάκι του καναπέ και στο χαλάκι ενός μαξιλαριού, και τέλος,
* Στους αρμούς των πλακιδίων κοντά στην κύρια είσοδο του διαμερίσματος, στο δάπεδο της κουζίνας και στο νεροχύτη, όπου φαίνεται να ήταν ο χώρος «εξαφάνισης» του σώματος του παιδιού

Το σχέδιο απόδρασης

Ο 27χρονος Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας» είχε οργανώσει τη διαφυγή του στη Βουλγαρία, ωστόσο το σχέδιό του «στράβωσε» από την επιθυμία της συντρόφου του και μητέρας της Άννυ, να μείνουν στην Ελλάδα για να δηλώσουν την εξαφάνιση και να αναζητήσουν τη μικρή.

Μάλιστα, μετά το φόνο ο «πα –τέρας» κίνησε διαδικασίες για την αντικατάσταση των σωληνώσεων στο ημιυπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, φοβούμενος ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να εντοπίσουν εκεί ίχνη και υπολείμματα της αποτρόπαιης πράξης του.

Επίσης, πούλησε αντί του ποσού των 55 ευρώ την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια της Άννυ σε Ρουμάνο, ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου.

Όλα τα αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την ΕΛΑΣ και υπάρχουν σχετικές μαρτυρικές καταθέσεις που ενοχοποιούν τον παιδοκτόνο.

Σήμερα, Πέμπτη, η μητέρα Dimitrina Borisova πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x