Βόλεϊ

Στο κυρίως ταμπλό Αρβανίτη, Καραγκούνη

Τυχερές στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ τριών αστεριών της FIVB στην Οστράβα στάθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη νίκησαν 2-0 σετ (21-18, 21-19) τις Ουκρανίδες αδερφές Μανκχό στον πρώτο προκριματικό γύρο του τουρνουά μπιτς βόλεϊ τριών αστεριών της Οστράβα και προκρίθηκαν στον δεύτερο προκριματικό.

Στο ματς για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχασαν στο τάι μπρέικ (21-13, 19-21, 16-14) από τις Λετονές Γκράουντινα, Κραβσένοκα, όμως, λόγω της αποχώρησης των Ισπανίδων Σόρια, Κάρο, που βρίσκονταν ήδη στο κυρίως ταμπλό, δημιουργήθηκε μια κενή θέση εκεί.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας πετοσφαίρισης, προβλεπόταν κλήρωση ανάμεσα στις δύο καλύτερες χαμένες ομάδες του δεύτερου γύρου των προκριματικών, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Έτσι, Αρβανίτη και Καραγκούνη μπήκαν στην κληρωτίδα μαζί με τις Ισπανίδες Αμάραντα, Λομπάτο και στάθηκαν τυχερές, καθώς ήταν αυτές που πήραν το «εισιτήριο» για το κυρίως ταμπλό!

Έτσι, την Πέμπτη το πρωί ξεκινούν τους αγώνες τους στον τέταρτο όμιλο και αντίπαλές τους θα είναι δύο ομάδες από τις ΗΠΑ, οι Κλίνεμαν, Ρος και Σουέτ, Γουόλς- Τζένιγκς, όπως και οι Κινέζες Ξιά, Βανγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x