MOTO GP

Στο νοσοκομείο ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά από ατύχημα με μοτοκρός! (pic\video)

Στο νοσοκομείο του Ρίμινι πέρασε τη νύχτα ο Βαλεντίνο Ρόσι, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης με μηχανή μοτοκρός!

Ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης με μηχανή μοτοκρός στην πίστα της Cavallara είχε ο πρωταθλητής του MotoGP Βαλεντίνο Ρόσι. Μεγάλος φόβος, ευτυχώς όμως όπως αποδείχθηκε όχι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Ο «Γιατρός» μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ρίμινι έχοντας τραύμα στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα. Με ανακοίνωσή της η Yamaha καθησύχασε τον κόσμο αναφέροντας πως ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν έχει σπασίματα ή κάποιο παθολογικό τραύμα.

inner

Ο γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου του 1979 επαγγελματίας οδηγός μοτοσικλέτας αγώνων, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του πέφτοντας στο έδαφος, χτυπώντας τόσο στο κεφάλι όσο και στο θώρακα, κάνοντας κίνηση αντίθετη με τη μανούβρα της μηχανής.

inner

Τις επόμενες ώρες ο 38χρονος πρωταθλητής θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για περαιτέρω έλεγχο αλλά και σε μία νέα σειρά εξετάσεων.

inner

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο VR46 τραυματίζεται σε προπόνηση με μοτοκρός! Τον Απρίλιο του 2010, μετά παό μία πτώση, είχε χτυπήσει στην πλάτη.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x