Πόλο

Στο Ντουμπρόβνικ για νέα νίκη πρωτιάς ο Ολυμπιακός

Με προορισμό το Ντουμπρόβνικ, αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ώστε την Τετάρτη να αντιμετωπίσει τη Γιουγκ στην όγδοη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στις 21:30.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς, ενώ ακολουθούν η Μπαρτσελονέτα με 16 και οι Κροάτες με 15 βαθμούς.

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε πως: «Αντιμετωπίζουμε μια κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων μετά από μια σχεδόν δίμηνη διακοπή, λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Η διακοπή αυτή αφήνει κάποια ερωτηματικά για το πως θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες δέκα μέρες μετά, έχοντας και οι δυο αρκετούς παίκτες στις εθνικές ομάδες.

Η Γιουγκ σίγουρα θα νιώθει πιο άνετα, αγωνιζόμενη στο "σπίτι" της, αλλά για εμάς το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία και είμαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσουμε ό,τι πρόβλημα έχουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Στέφαν Μίτροβιτς ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα, είναι μια από τις πιο δύσκολες πισίνες εκτός έδρας ειδικά μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παράλληλα, έχουμε ορισμένα προβλήματα στην ομάδα και δεν είμαστε ακόμα 100% πλήρεις. Δεν προπονηθήκαμε μαζί περίπου 35-40 ημέρες, επομένως είναι δύσκολο να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στο Champions League στην έδρα της Γιουγκ.

Ωστόσο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για τους πόντους της νίκες. Αν τα καταφέρουμε, θα είναι πολύ καλό για την προσπάθεια μας να κρατήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x