Χάντμπολ

Στο «Παλατάκι» και στη ΝΕΡΙΤ οι τελικοί του Κυπέλλου χάντμπολ

Στο κλειστό της Πυλαίας θα διεξαχθούν οι δύο τελικοί του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών και γυναικών, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΟΧΕ την Πέμπτη.

Η ομοσπονδία χειροσφαίρισης αποφάσισε να γίνει ο τελικός των γυναικών ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και τον ΠΑΟΚ στις 27 Μαρτίου και ο τελικός των ανδρών ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και έναν εκ των ΑΕΚ ή Διομήδη Αργους στις 29 του μήνα, ύστερα από πρόταση των «ασπρόμαυρων» και να μεταδοθούν αμφότεροι τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σημαντικές αποφάσεις έλαβε το ΔΣ της ΟΧΕ, αναφορικά με τους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών και γυναικών.

Η προβολή του αθλήματος και των σωματείων και, κατ' επέκταση, η βελτίωση του ελληνικού χάντμπολ σε όλους τους τομείς και, ειδικά, στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΣ της ΟΧΕ στην όγδοη συνεδρίασή του αποφάσισε:

Οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών και γυναικών, μετά από συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ και πρόταση του ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθούν στο PAOK Sports Arena στις 27 και 29 Μαρτίου 2015 και θα μεταδοθούν ζωντανά.

Ο 29ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών ΠΑΟΚ- ΟΦ Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ή Διομήδης θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία, αφού το άθλημα, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, επιστρέφει στη Δημόσια Τηλεόραση και, μάλιστα, σε πολύ δύσκολες εποχές.

Το PAOK Sports Arena είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλειστά της χώρας, απόλυτα ασφαλές και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για δύο τελικούς αντάξιους του αθλήματος.

Η ομοσπονδία καλεί την ΕΣΧΘ, όλα τα σωματεία και όλους τους συντελεστές του αθλήματος να βοηθήσουν, ώστε να διοργανωθούν άρτια
δύο όμορφοι τελικοί που θα αποτελέσουν γιορτή για το άθλημα και θα ανεβάσουν το επίπεδο του χάντμπολ στην Ελλάδα.

Η ΟΧΕ ευχαριστεί το σύλλογο ΟΦ Νέας Ιωνίας για την πολύ σοβαρή πρόταση ανάληψης του τελικού του Κυπέλλου γυναικών στην Αθήνα, η οποία δεν έγινε δεκτή, αφού το τριήμερο 13-15 Μαρτίου -όπου είχε οριστεί αρχικά ο τελικός- δεν ήταν δυνατό να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη, λόγω άλλων προγραμματισμένων μεταδόσεων της τηλεόρασης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x