Μαχητικά Αθλήματα

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων γυναικών η Πατρινή πρωταθλήτρια Δήμητρα Τούσσα

Στη Ρωσία βρίσκεται η πυγμάχος του Μίλωνα Πατρών, Δήμητρα Τούσσα, που θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Under 22.

Στο μακρινό Βλαντικαφκάς της Ρωσίας βρίσκεται από την Πέμπτη (7/3) με την αποστολή της εθνικής ομάδας πυγμαχίας η πατρινή πρωταθλήτρια του Μίλωνα, Δήμητρα Τούσσα.

Η αθλήτρια του Ηλία Πελεκούδα, θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 22 στην κατηγορία των 64 κιλών, που θα διεξαχθεί από τις 8 ως τις 17 Μαρτίου.

Η Δήμητρα Τούσσα έχει κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια, το 2017 και το 2018, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών.

«Η σκληρή προπόνηση και η συμμετοχή μου σε διεθνή τουρνουά έχουν πρωταρχικό στόχο την συνεχή βελτίωσή μου. Αυτό είναι το ζητούμενο για μένα και τον προπονητή μου. Ωστόσο, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητή μου Ηλία Πελεκούδα, αλλά και στους χορηγούς μου που σε κάθε μας βήμα είναι διπλά μας. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», τονίζει η 21χρονη αθλήτρια.

Στο πλευρό της ο προπονητής της, Ηλίας Πελεκούδας, που δήλωσε, μιλώντας στο sport-fm.gr:

«Βρισκόμαστε στην Ρωσία όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυγμαχίας 18- 22 ετών ανδρών και γυναικών. Η Δήμητρα Τούσσα είναι προετοιμασμένη για αυτούς τους αγώνες. Παρακολουθεί έναν μεγάλο κύκλο προετοιμασίας ο οποίος κορυφώνεται σ αυτούς τους αγώνες και προσδοκίες μας είναι η μέγιστη επίδοση με σκοπό την νίκη!

Σε κάθε περίπτωση μόνο θετικό μπορεί να είναι το πρόσημο, διότι η συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον στο οποίο θα μας απασχολήσει. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και συνεργάτες που στηρίζουν για να πραγματοποιηθούν αυτές οι μεγάλες κινήσεις!»


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x