Πόλο

Στο ρελαντί με Ισραήλ και πάει για πρωτιά η Εθνική γυναικών (video)

Επικράτησε 16-2 επί του Ισραήλ και ετοιμάζεται για τον «τελικό» με την Ολλανδία που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Άνετη νίκη με 16-2 επί του Ισραήλ πανηγύρισε η Εθνική πόλο γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν σαρωτικό και έκανε το «4Χ4», έχοντας πρώτη σκόρερ την Αλεξάνδρα Ασημάκη με έξι τέρματα.

Αγωνιστικά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, αφού μπήκε δυνατά και πήρε γρήγορα προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων που διπλασίασε στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου.

Το Ισραήλ δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο, με το σύνολο του Γιώργου Μορφέση να καθαρίζει το ματς χωρίς δυσκολίες.

Τα… δύσκολα ακολουθούν στη συνέχεια για την ελληνική ομάδα, που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (21/7) στις 21:30 την Ολλανδία, στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.




ΙΣΡΑΗΛ – ΕΛΛΑΔΑ 2-16
(0-4, 1-4, 0-4, 1-4)

Ισραήλ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πέρες, Μπογκατσένκο 1, Ταλ, Σέκορι, Νόι, Φουτοριάν 1, Στρούγκο, Μπεν Νταβίντ, Μπαρνέα, Μόνε, Χότσμπεργκ, Φέλιξ, Γκέβα

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 6, Χυδηριώτη 1, Πάτρα 1, Πρωτοπαπά, Πλευρίτου Ε. 1, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x