Επικαιρότητα

Στο σκαμνί για εκβιασμούς- Κατηγορούμενος ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου

Στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων άρχισε να ξετυλίγεται το παζλ της υπόθεσης, με τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Το παζλ της υπόθεσης εκβιασμών στους οποίους φέρεται ότι εμπλέκονται ο γιος του αγαπητού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου. Αλέξανδρος, ο μεσίτης πεθερός του κι ένας πρώην μποντιμπίλντερ άρχισαν να συνθέτουν οι πρώτες μαρτυρικές καταθέσεις που δόθησαν στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Θύμα εκβίασης από τους κατηγορούμενους υποστήριξε ότι έπεσε ο πρώτος μάρτυρας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Οι τρεις κατηγορούμενοι, που βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της έκρηξης, της διακεκριμένης εκβίασης και της οπλοκατοχής, είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2016.

Ως εγκέφαλος φέρεται, σύμφωνα με το βούλεμα, ο μεσίτης, ο οποίος ανέθετε στον μπομντιμπίλντερ την είσπραξη μεσιτικών αμοιβών, δίνοτά ςτου ποσοστό 10% επίτου ποσού που θα έπαιρνε. Εκείνος, με τη σειρά του φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ποικίλους τρο΄πους για να πείθει τα να πληρώσουν.

Ο γιος του τραγουδιστή, σύμφωνα με το δημοσίευμα της espresso, εμφανίσζεται στη δικογραφία ως το πρόσωπο που έφερε σε επαφή τους δύο άνδρες και μετέφερε τις εντολές ή ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των εκβιασμών. Η δίκη θα συνεχιστεί στος 15 Μαρτίου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x