Μαχητικά Αθλήματα

Στο τέλος θα μείνει ένας

Όχι μία αλλά δύο kickboxing οκτάδες θα γίνουν το ίδιο βράδυ (18 Οκτωβρίου). Η ελίτ των 70κ. στο KIMBO, νεανική οκτάδα και διψασμένη για διάκριση στα 75κ. στο VERSUS.

Την προοπτική αγώνα στο εξωτερικό και ένα αξιοσέβαστο χρηματικό έπαθλο, έχει ως κίνητρο ο νικητής της οκτάδας του KIMBO (διοργανωτής: Χρήστος Παπαναγιώτου) το οποίο έχει προγραμματιστεί στις 18 Οκτωβρίου.

Το promotion συγκέντρωσε την ελίτ στην κατηγορία των 70κ., με τους Γιάννη Μιχαλόπουλο και Στέλιο Παπαδόπουλο να φέρουν την ταμπέλα του φαβορί και να μοιάζουν ιδανικό ζευγάρι τελικού (στο 1-1 οι μεταξύ τους αναμετρήσεις). Ωστόσο πάντοτε τέτοια τουρνουά κρύβουν μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις.

Αναμένεται η κλήρωση για τα ζευγάρια και η γνωστοποίηση της έδρας διεξαγωγής στην Αθήνα.

8 man tournament 70κ.:

Διονύσης Γκίκας
Γιάννης Μιχαλόπουλος
Αλέξανδρος Φιλιππίδης
Στέλιος Παπαδόπουλος
Πέτρος Βλάχος
Νίκος Γκίκας
Αλέξανδρος Παπαδημητρίου
Τζίνο Μοφτάρι

Το ίδιο βράδυ θα γίνει και δεύτερη οκτάδα! Αντί για pre-games θα διεξαχθεί το αντίστοιχο τουρνουά του VERSUS στα 75κ. (διοργανωτής: Παναγιώτης Πετρίδης). Όλοι τους αξιόμαχοι και απρόβλεπτοι fighters θα διεκδικήσουν τη δική τους ευκαιρία να αναδειχθούν. Θα λείψει ένα από τα φαβορί, ο Αλέξανδρος Σέρτσας μιας και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

inner

8 man tournament 75κ.:

Βίκτωρας Νικολόπουλος
Αρμάνι Ντανελιάν
Βασίλης Μαρίνος
Τάσος Αλούσι
Διονύσης Σεϊτανίδης
Μάριο Ρέζντα
Μπλέντι Μπόμε
Άρης Μπέλος

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x