Στοίχημα

Με «όπλο» την επίθεση στη Βαρκελώνη

Απόψε πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη να τραβά τα βλέμματα.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα, δεν είναι άλλο από την εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα (22:00). Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη σημαντικότατη εντός έδρας νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους, απέναντι στον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 99-93 στη παράταση.

Έτσι λοιπόν, δια…χειρός Ράις (41π., 8/16 τρ.) ήρθε η τέταρτη διαδοχική νίκη στη διοργάνωση για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, ανεβαίνοντας στη πέμπτη θέση με ρεκόρ 8-4. Αγωνιστικά προβλήματα για τον αποψινό αγώνα δεν υπάρχουν, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να διώξει τους κακούς του «δαίμονες» στη Βαρκελώνη, εκεί όπου μετρά οκτώ σερί ήττες στις τελευταίες επισκέψεις του. Με «όπλο» την εκπληκτική του επίθεση (89.3 πόντους μ.ο.), η καλύτερη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, καλείται να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα, απέναντι σε έναν μεγάλο.

Από την άλλη πλευρά, η βαριά εντός έδρας ήττα με 96-67 από τη ΤΣΣΚΑ, φαίνεται πως αφύπνισε τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική έφυγαν με σπουδαίο «διπλό» από τη Ρωσία και την έδρα της Χίμκι, επικρατώντας με 102-94. Πρωταγωνιστής για ακόμα ένα παιχνίδι ο Νίκολα Μίροτιτς με 28 πόντους και 9 ριμπάουντ. Στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-3, με νίκη απόψε ανεβαίνει στη δεύτερη «συγκατοικώντας» με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τέλος μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε εντός που έχει δώσει φέτος στην Ευρωλίγκα, με μέσο όρο 87.6 πόντους σε αυτά.

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό σε μια έδρα που έχει να κερδίσει από τον Απρίλιο του 2013. Ωστόσο βρίσκεται σε καλό «μομέντουμ», αναμένοντας να κοιτάξει στα ίσα τους Ισπανούς. Επιλογή μας αποτελεί το Over 167.5 πόντους σε απόδοση 1.85.

Τσουβέλας – Ζαφειράτου κάθε Παρασκευή στο Kingbet Corner by Novibet!

Η οικογένεια της Kingbet μεγάλωσε και καλωσορίζουμε σ’ αυτήν τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τη Μαρία Ζαφειράτου! Το απόλυτα επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο σχολιάζει κάθε Παρασκευή στις 13:00 από το Kingbet Corner by Novibet ό,τι κινείται στον αθλητικό –και όχι μόνο- χώρο.

Ο Ινδός και ο Αυστραλός για νέοι συντάκτες στην Kingbet, o εφιάλτης της Μαρίας με τον Ρότζερς, το κοτόπουλο Μιοντάλεν, η πρώην γκόμενα Βαλερένγκα, o Γιάγκος Δράκος της Λάμψης. Τι είναι όλα και πως συνδέονται; Τσουβέλας και Ζαφειράτου παίρνουν ξεκάθαρη θέση για το μεγάλο ματς της Πρέμιερ Λιγκ Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι. Οποιος δεν δικαιωθεί, υπόσχεται να κάνει κάτι που θα συζητηθεί… Stay tuned!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu