Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά!

Πλούσια αγωνιστική δράση για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την τρίτη θέση.

Το παιχνίδι που αναμφίβολα τραβά όλα τα φώτα πάνω του, δεν είναι άλλο από τη μεγάλη αναμέτρηση στο Βελιγράδι μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού (22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε αναμένουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Ράικο Μίτιτς», με φιλάθλους και των δύο ομάδων στις εξέδρες, μιας και πρόκειται για δύο αδελφοποιημένα σωματεία.

Εντός των τεσσάρων γραμμών ωστόσο θα γίνει «μάχη», με τον αποψινό νικητή να παίρνει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης του δευτέρου ομίλου. Οι Σέρβοι μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Παρτιζάν, φαίνεται πως ξαναβρίσκουν τον καλό τους εαυτό, καθώς κέρδισαν κατά σειρά Βόζντοβατς και Μάκβα με 3-1 για το πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου στο «Αλιάνζ Αρίνα», ωστόσο γνώρισαν την ήττα με 3-0. Ενδιαφέρον στατιστικό το γεγονός πως δέχονται γκολ στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οκτώ εξ αυτών έληξαν με g/g.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, ταξίδεψε στο Βελιγράδι με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Με την εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στη Τότεναμ στο ισόπαλο 2-2, δείχνουν ικανοί να «κλειδώσουν» σχετικά εύκολα την τρίτη θέση και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για τη δεύτερη. Εξαιρετική εικόνα τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά παρουσιάζει το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς μετρά 9 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα 12 φετινά του παιχνίδια, ενώ εννιά φορές κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ παράλληλα μετρά και 7 Under.

Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια. Δείχνει πιο σταθερός από τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι στιγμής στη σεζόν και θεωρούμε πως μπορεί να φύγει από τη Σερβία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή μας λοιπόν το διπλό σε απόδοση 2.45.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το αποψινό πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι αυτό ανάμεσα σε Αταλάντα και Σαχτάρ (19:55) για τον τρίτο όμιλο. Στις τάξεις των Ιταλών επικρατεί ενθουσιασμός, καθώς αυτό θα είναι το παρθενικό εντός έδρας παιχνίδι τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε θα αγωνιστεί στο «Τζουζέπε Μεάτσα», καθώς η φυσική της έδρα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στην Τρίτη θέση του Καμπιονάτο, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη επιθετική συγκομιδή μαζί με τη Νάπολι, με 15 γκολ σε έξι αγώνες. Στην πρεμιέρα των ομίλων ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό και απόψε αναμένεται πιο υποψιασμένη.

Η Σαχτάρ με τη σειρά της, κάνει έναν υγιεινό περίπατο στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, καθώς φιγουράρει στη κορυφή της βαθμολογίας και στο +10 από τη δεύτερη Ντιναμό Κιέβου μετά από εννιά αγωνιστικές. Την πρώτη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, ένα αποτέλεσμα ωστόσο που θεωρείται μέσα στο πρόγραμμα. Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Ιταλία, ενώ μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία έντεκα εκτός έδρας για τον θεσμό, με οκτώ ήττες και μία ισοπαλία.

Η Αταλάντα βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι» και σκοράρει κατά ριπάς. Λίγο ο ενθουσιασμός, λίγο η έδρα πιστεύουμε πως θα παίξουν το ρόλο τους. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.83.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu