Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Αλμα για άνοδο

Σε μια πρόσφατη συζήτηση με ανθρώπους στοιχηματικής, ενημερωθήκαμε πόσο αυξημένος είναι φέτος ο τζίρος στη Β’ Γερμανίας σε σχέση με άλλες χρονιές. Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.

Προφανώς, η παρουσία δύο πολύ μεγάλων ομάδων σε τούτο το πρωτάθλημα έχει ανεβάσει το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος. Αναφερόμαστε σε Κολωνία και Αμβούργο.

Τα δύο αυτά κλαμπ αναμετρώνται απόψε στο «Ράιν Ενεργκι Στάντιον», σε μια αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται να απειλούνται στη μάχη της ανόδου, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν πίσω τους, διότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τη 2η θέση.

Ωστόσο, ας ζυγίσουμε λίγο τα δεδομένα του ντέρμπι. Η Κολωνία έχει πατήσει το γκάζι από τα μέσα Φλεβάρη και απομακρύνθηκε από τους διώκτες της. Θέλετε στατιστικά; Εξι νίκες και 1 ισοπαλία σε 7 ματς. Και τι ισοπαλία, ε; Ενα απίστευτο 4-4 την περασμένη εβδομάδα στο Ντούισμπουργκ. Να το εξειδικεύσουμε; Εντός έδρας μετράει 7 νίκες και 1 ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Εντυπωσιακός απολογισμός για ένα τόσο αμφίρροπο πρωτάθλημα όπως η Β’ Γερμανίας.

Πάμε και στο Αμβούργο. Τον «δεινόσαυρο» του γερμανικού ποδοσφαίρου, ένα παρατσούκλι που… καλό είναι να αποσυρθεί, καθώς πλέον το ρολόι που μετρούσε τις συνεχόμενες παρουσίες της στην Μπουντεσλίγκα, μηδένισε… Δεν είναι εύκολη η φετινή σεζόν για την ομάδα του λιμανιού. Εξάλλου, πώς θα μπορούσε να προσαρμοστεί αμέσως στα δεδομένα της Β’ κατηγορίας; Δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο, πρώτη φορά τού συμβαίνει.

Το πιο χαρακτηριστικό για το Αμβούργο είναι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και τα «ό,τι να ‘ναι» αποτελέσματα. Με εξαίρεση ένα διάστημα από Οκτώβριο μέχρι και Νοέμβριο όπου έκανε 6 νίκες σε 7 ματς, ουδέποτε στη συνέχεια απέκτησε σταθερότητα στην απόδοσή του. Ισως φταίει το άγχος, ίσως οι τραυματισμοί βασικών παικτών, η ουσία είναι ότι δεν έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο και 6 στροφές πριν από το φινάλε έχουν μπει κι άλλοι μνηστήρες στο κόλπο.

Είπαμε πριν για τραυματισμούς. Αυτός είναι ο λόγος που οδηγούμαστε στον άσο στο αποψινό ντέρμπι. Η απουσία των δύο κορυφαίων χαφ του Αμβούργου πιστεύουμε ότι θα επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα. Χόλτμπι και Χαν είναι εκτός, άρα η δημιουργία θα γείρει προς την πλευρά των «τράγων». Εκεί, υπάρχουν πολλές λύσεις. Τα 74 γκολ σε 28 φετινά ματς της Κολωνίας «μιλάνε» από μόνα τους. Επιλογή μας λοιπόν το combo 1+Over, σε απόδοση 2.30. Για τους πιο συντηρητικούς, απλός άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu