Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Από Ισπανία μέχρι Βραζιλία

Λίγες, αλλά καλές επιλογές περιλαμβάνει στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Στεκόμαστε στα μπαράζ της Ισπανίας και την εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία…

Στη Σεγούντα Ντιβισιόν η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Οσασούνα και Γρανάδα κέρδισαν την απευθείας άνοδο, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μάλαγα, Μαγιόρκα και Αλμπαθέτε θα «παλέψουν» μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ για την τρίτη και τελευταία θέση.

Απόψε το βράδυ στο «Ριαθόρ» η άλλοτε πανίσχυρη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια φιλοξενεί τη Μάλαγα. Οι δυο τους, λόγω ιστορίας και ρόστερ, συγκαταλεγόντουσαν στα φαβορί για την άνοδο πριν από την έναρξη της σεζόν. Αν και υπήρξαν στιγμές που πράγματι κυριάρχησαν, στην πορεία κάπου έχασαν τον δρόμο, άλλαξαν προπονητές και με ένα ντεμαράζ στο τέλος κατάφεραν να μπουν στην εξάδα. Πιο εύκολα η Μάλαγα, πιο δύσκολα -για την ακρίβεια τελευταία στιγμή- η Ντεπορτίβο.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ισορροπημένο ζευγάρι, που, όμως, αγωνιστικά έχει φαβορί. Κι αυτό είναι η Μάλαγα του Βίκτορ Σάντσεθ, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως παλαίμαχου άσου της Λα Κορούνια. Η Μάλαγα έχει πιο ποιοτικούς παίκτες, ακριβότερο ρόστερ και επιπλέον βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Εκλεισε την κανονική διάρκεια με πέντε διαδοχικές νίκες και μάλλον αδικείται από τις αποδόσεις αουτσάιντερ στις οποίες προσφέρεται. Το διπλό παίζει στο 3.70+ και με την κάλυψη του draw no bet φτάνει στο 2.70.

Στη Βραζιλία διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική, η τελευταία πριν από τη διακοπή για το Κόπα Αμέρικα. Σε ένα από τα γειτονικά και πάντα ιδιαίτερα ντέρμπι της χώρας, η Σάντος υποδέχεται την Κορίνθιανς. Οι γηπεδούχοι του Χόρχε Σαμπαόλι «πατάνε» ελαφρώς καλύτερα, τρέχουν αήττητο τριών αγωνιστικών και, επίσης, διατηρούν μια εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στην «τιμάο», με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα 8 πιο πρόσφατα σε Μπραζιλεϊράο και Παουλίστα. Ο άσος παίζεται στο 1.75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu