Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Από τη Μάλαγα μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο

Δεύτερη μέρα στο Κόπα Αμέρικα, πρώτη στο Gold Cup, το αντίστοιχο τουρνουά της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, αλλά και σκόρπια ματς από πλέι οφ ανόδου σε Ιταλία και Ισπανία περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Στο Κόπα Αμέρικα το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στην Αρένα Φόντε Νόβα στο Σαλβαδόρ. Η Αργεντινή κόντρα στην Κολομβία. Αλλά στοιχηματικά, μας δείχνει πιο προσιτό το έτερο παιχνίδι, το οποίο γίνεται στο μυθικό Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η ανανεωμένη Βενεζουέλα, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρόσφατα φιλικά ματς, αντιμετωπίζει το Περού. Ενα ματς που μοιάζει με πρόωρος τελικός για τη δεύτερη θέση του ομίλου, αφού, θεωρητικά πάντα, η Βραζιλία θα τερματίσει πρώτη και η Βολιβία τελευταία.

Η Βενεζουέλα επικράτησε 3-1 της Αργεντινής τον Μάρτιο στη Μαδρίτη και 3-0 την περασμένη εβδομάδα στο Οχάιο επί των Ηνωμένων Πολιτειών. Εχει ίσως την καλύτερη φουρνιά της ιστορίας της και πολλοί στο ρόστερ συμμετείχαν στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Κάτω των 20 ετών, όταν η Βενεζουέλα έφτασε μέχρι τον τελικό.

Το Περού είναι λίγο - πολύ γνωστό από την παρουσία του στο περσινό Μουντιάλ της Ρωσίας. Ναι μεν απέτυχε να περάσει σε όμιλο με Γαλλία, Δανία και Αυστραλία μένοντας τρίτο, αλλά σε γενικές γραμμές άφησε θετικές εντυπώσεις. Επαιξε καλό ποδόσφαιρο και μας χάρισε ανοιχτά παιχνίδια.

Το goal/goal πληρώνει πάνω από 2.00 και θα αποτελέσει την επιλογή μας, παρότι μιλάμε για πρώτη αγωνιστική.

Στο Gold Cup κρατάμε αποστάσεις. Ο Καναδάς είναι δίκαιο φαβορί απέναντι στη Μαρτινίκα, ενώ το Μεξικό - Κούβα, στοιχηματικά είναι σαν να μην υπάρχει, καθώς οι διαφορές ανάμεσα στα δύο σύνολα μοιάζουν πολύ μεγάλες.

Στο υπόλοιπο κουπόνι ΟΠΑΠ στεκόμαστε στο Μάλαγα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Πρόκειται για τη ρεβάνς του 4-2 της Τετάρτης. Η Μάλαγα οφείλει να νικήσει με μίνιμουμ δύο γκολ διαφορά, ώστε να προχωρήσει στον τελικό των πλέι οφ ανόδου. Είναι πιο ποιοτική ομάδα, μάλιστα προχθές προηγήθηκε δύο φορές της Ντέπορ. Θεωρούμε ότι δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα. Θα κάνει μια νίκη, έστω κι αν αυτή δεν σταθεί αρκετή για να της δώσει το πολύτιμο εισιτήριο. Ο άσος κινείται στο 2.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu