Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ας τα βρούνε μόνοι τους

Μάντσεστερ Σίτι ή Λίβερπουλ, Πεπ Γκουαρδιόλα ή Γιούργκεν Κλοπ; Αυτά είναι το δυο συχνότερα ερωτήματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης τους τελευταίους μήνες.

Αν θα συμφωνούσαμε όλοι σε κάτι, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ότι πέρα από τα όποια… οπαδικά γυαλιά, οι δυο ομάδες αξίζουν και με το παραπάνω τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η βαθμολογία, εξάλλου, μιλάει από μόνη της. Η Σίτι έφτασε τους 95 βαθμούς, η Λίβερπουλ τους 94. Η Σίτι έχει τον εκπληκτικό απολογισμό των 31 νικών σε 37 ματς, η Λίβερπουλ στο ίδιο διάστημα έχει υποστεί μονάχα μία ήττα. Από τη Σίτι στο Μάντσεστερ τον Ιανουάριο…

Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που μιλάμε για δυο ομαδάρες, τις κορυφαίες στην Ευρώπη, αυτή που έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα μια στροφή πριν από το φινάλε, είναι παράλληλα το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Το σύνολο του Γκουαρδιόλα πληρώνει… 1.15 για κατάκτηση, ενώ η Λίβερπουλ δίνει 7.00. Ούτε το ένα αξίζει στα δικά μας μάτια, ούτε το άλλο.

Αντίθετα, ίσως έχει νόημα να ρίξει κάποιος μια ματιά στα γκολ.

Η Σίτι εδώ και καιρό παίζει για το αποτέλεσμα και έχει αφήσει το θέαμα στην άκρη. Προσεκτική προσέγγιση, παιχνίδι με ασφάλεια στις πάσες και επαγγελματικές νίκες. Στα τέσσερα τελευταία νίκησε 1-0 την Τότεναμ, 2-0 τη Γιουνάιτεντ, 1-0 την Μπέρνλι, 1-0 τη Λέστερ. Μάλιστα στα τρία πιο πρόσφατα ήταν 0-0 στο ημίχρονο. Με αυτά τα δεδομένα, το under 3.5 γκολ στο 1.75 δείχνει η ιδανικότερη επιλογή, σε ένα ματς με αντίπαλο την Μπράιτο, όπου το διπλό και όλα τα παράγωγά του (από ημίχρονο, με χάντικαπ) πληρώνουν… ψίχουλα.

Σε εντελώς διαφορετική λογική, η Λίβερπουλ έρχεται από δύο νίκες πρωταθλήματος τις οποίες συνδύασε με πολύ υψηλά σκορ (over 4.5 και τα δύο). Το απλό over, απέναντι σε μια Γουλβς που έχει εξασφαλίσει την έβδομη θέση και αποδεικνύει συνεχώς φέτος ότι πρόκειται για πραγματικά καλή ομάδα, κινείται στο 1.55.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu