Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Βγήκαν τα κομπιουτεράκια

Δευτέρα μεν, σαν Σάββατο δε, είναι το σημερινό κουπόνι. Πάμπολλες επιλογές, για όλα τα γούστα.

Πλήρεις αγωνιστικές στις «μικρές» Αγγλίες, στη Β’ Ολλανδίας, αλλά και στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Προσθέστε και κάποια σκόρπια ματς από Σκανδιναβία (και όχι μόνο) και κλείσαμε…

Στη Β’ Ιταλίας, τα κομπιουτεράκια έχουν βγει εδώ και καιρό. Αλλοι πάνε για την άνοδο, είτε απευθείας είτε μέσω των πλέι οφ, άλλοι για την παραμονή. Ρίξτε μια ματιά σε στατιστικά και βαθμολογία.

Η Κοζέντσα επανήλθε φέτος στην κατηγορία και παρότι το τελευταίο διάστημα βγάζει άγχος και δεν κάνει νίκες, μοιάζει κοντά στην επίτευξη της παραμονής. Φιλοξενεί τη Σπέτσια, που είναι πιο ψηλά, διεκδικεί άνοδο, αλλά την πληγώνουν οι πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις της, καθώς έχει μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Προσεχτικό παιχνίδι κι ένας βαθμός που αυτή τη στιγμή μοιάζει να ευνοεί και τις δύο. Η Κοζέντσα είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, η Σπέτσια στο +1 από την πρώτη ομάδα που δεν μπαίνει στα πλέι οφ, την Περούτζια, η οποία φιλοξενεί την πανίσχυρη Λέτσε.

Στην Αγγλία και δη στην Τσάμπιονσιπ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν. Δύο και σήμερα!

Η Ρέντινγκ φιλοξενεί το απόγευμα στο «Μαντέσκι» τη Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» περισσότερο, καθώς έχουν απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη. Νικάνε και κατά 99% σώνουν την κατηγορία. Σε αντίθεση με τη Γουέστ Μπρομ, που βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ και ούτε πιο πάνω, αλλά ούτε πιο κάτω μπορεί να πάει. Ο άσος άνοιξε σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ (γύρω στο 3.50) και σιγά - σιγά υποχωρεί. Για μια ομάδα με κίνητρο και σε σχετικά καλή φόρμα (1 ήττα στα 6 τελευταία), αξίζει τα λεφτά του ένα μπέτ στον άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu