Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυνατά σημεία σε Ιταλία και Ισπανία

Πέφτει η αυλαία απόψε στις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Σέριε Α και Λα Λίγκα, με δυνατές «μάχες» που προσφέρουν ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Μετά τη χθεσινή μας επιτυχία με τα δύο σημεία από Λιγκ Καπ Αγγλίας και Σέριε Α να περνάν εύκολα, ανάλογη συνέχεια θα ψάξουμε και απόψε.

Το πρώτο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι η αναμέτρηση του «Σαν Σίρο», ανάμεσα στη Μίλαν και τη Σπαλ (22:00). Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση οι «ροσονέρι», βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της Σέριε Α και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα (1-1-4), ενώ μετρούν και πέντε διαδοχικά g/g και Over στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Με τον Πιόλι στην άκρη του πάγκου, οι Μιλανέζοι έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί αγνοείτε ακόμα μετά από δύο αγωνιστικές, με το σημερινό παιχνίδι να δίνεται ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες.

Από τη δική της πλευρά, η Σπαλ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Νάπολι. Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό, με την ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι να βγάζει πάθος και ενθουσιασμό και δικαία να παίρνει τον βαθμό. Παρόλα αυτά, παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το στατιστικό που θέλει τη Σπαλ να μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει ακόμα κάποιο τέρμα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει την «αφετηρία» για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Μίλαν. Η Σπαλ μακριά από την έδρα της εξαφανίζεται, για αυτό τον λόγο επιλέγουμε τον συνδυασμό «1 και n/g» σε απόδοση κοντά στο 2.50!

Το δεύτερο παιχνίδι, είναι αυτό ανάμεσα στη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στη Λα Λίγκα, Γρανάδα, η οποία φιλοξενείτε στο «Αλφόνσο Πέρεθ» από τη Χετάφε για την ενδέκατη αγωνιστική (22:15). Οι γηπεδούχοι καλούνται απόψε να δώσουν το τρίτο διαδοχικό τους παιχνίδι σε διάστημα οκτώ ημερών, μετά από τις ήττες που προηγήθηκαν από Βασιλεία και Σεβίλλη σε Γιουρόπα Λιγκ και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Μετρούν 7/10 Under μέχρι στιγμής στη φετινή Λα Λίγκα, ενώ παράλληλα έξι από αυτά έληξαν με g/g.

Όσον αφορά τη Γρανάδα, φαίνεται πως ζει το δικό της…παραμύθι, ούσα στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Με νίκη απόψε ανεβαίνει εκ νέου στην κορυφή και στο +1 από τη Μπαρτσελόνα. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Μπέτις, φτάνοντας έτσι τις έξι νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. 7/10 Under ο μέχρι στιγμής απολογισμός της, ενώ με Over έληξαν οι τρεις από τις πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους μεν γηπεδούχους να «κουβαλούν» κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, ενώ από την άλλη η Γρανάδα βρίσκεται με την ψυχολογία στα ύψη. Σε πολύ υψηλές αποδόσεις βρίσκουμε το διπλό τηρουμένων των αναλογιών, για αυτό επιλέγουμε το σημείο «2 DNB» σε απόδοση 3.40!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu