Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυνατά σημεία στο Europa League

Αφήνοντας πίσω μας το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο ήταν γεμάτο συγκινήσεις και δυνατές «μονομαχίες», σειρά παίρνει απόψε η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς, είναι αυτό ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Λάτσιο, για την τρίτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κέλτες βρίσκονται στη κορυφή του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Ρεν 1-1 και την εντός έδρας νίκη επί της Κλουζ με 2-0. Η ήττα από τη Λίβιγκστον για το πρωτάθλημα φαίνεται πως ξύπνησε την ομάδα του Νιλ Λένον, που επικράτησε με το εμφατικό 6-0 της Ρος Κάουντι το περασμένο Σάββατο. Έξι νίκες στα οκτώ τελευταία εντός έδρας για την διοργάνωση, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στα 7 από αυτά, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το στατιστικό που θέλει τη Σέλιτκ να έχει σκοράρει στα 19 από τα 21 φετινά επίσημα παιχνίδια της!

Η Λάτσιο με τη σειρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην Αταλάντα για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο ημίχρονο. Για ακόμα ένα παιχνίδια εμφάνισε αμυντικά προβλήματα, ενώ ενδεικτικό είναι πως μετρά επτά στα δέκα Over τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, τα έξι εκ των οποίων συνδυάστηκαν με g/g. Σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ τέλος, οι «λατσιάλι» μετρούν μόλις δύο νίκες στα εννιά πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια, στα πέντε από αυτά εμφανίστηκε το g/g.

Το αποψινό παιχνίδι στη Γλασκώβη αναμένουμε να έχει ένα γρήγορο ρυθμό. Άλλωστε η Σέλτικ εντός έδρας σκοράρει κατά ριπάς, ενώ και η Λάτσιο από την μέση και μπροστά διαθέτει την ποιότητα για να κάνει τη «ζημιά» στους Σκωτσέζους. Επιλογή μας λοιπόν είναι ο συνδυασμός «g/g και Over 2.5» σε απόδοση κοντά στο 2.10.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το αποψινό πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ, είναι η εκτός έδρας δοκιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σερβία με αντίπαλο τη Παρτιζάν. Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στη κορυφή του δωδέκατου ομίλου με τέσσερις βαθμούς, μετρώντας από μία νίκη και μία ισοπαλία σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρά την άσχημη εικόνα που παρουσιάζουν τη φετινή σεζόν, την περασμένη Κυριακή έδειξαν «σφυγμό» απέναντι στη Λίβερπουλ και άφησε περιθώρια αισιοδοξίας για την συνέχεια. Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου, έτσι και σε αυτό, ο Σόλσκιερ θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Με Under έληξαν και τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της για τον θεσμό.

Σε… κρίση φαίνεται πως βρίσκονται οι Σέρβοι, μετά και την δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Μλάντοστ με 1-0, μένοντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα. Εξέτισε τη ποινή δύο αγωνιστικών που της είχε επιβληθεί, και η Παρτιζάν αναμένεται να υποδεχθεί τους Άγγλους με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών. Ενδιαφέρον στατιστικό πως παραμένει αήττητη στα έντεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για την διοργάνωση.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές, ωστόσο παραμένει κλάσης ανώτερη από την σημερινή της αντίπαλο. Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επιλογή μας το διπλό σε αρκετά δελεαστικές τιμές κοντά στο 2.20!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu