Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυνατή «μονομαχία» στη Πρέμιερ Λιγκ

Σχετικά μικρό σε επιλογές το σημερινό κουπόνι (16/9), εν αναμονή βεβαίως και της έναρξης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μέσα στην εβδομάδα.

Παιχνίδια με ενδιαφέρον σε Αγγλία και Σουηδία για τη Πρέμιερ Λιγκ και την Ολσβένσκαν αντίστοιχα.

Με το παιχνίδι που διεξάγεται στο Μπέρμπιγχαμ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ (22:00), ολοκληρώνεται απόψε η πέμπτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «χωριάτες» μετρούν μόλις μία νίκη σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενώ έχουν γνωρίσει την ήττα στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, δικαίως νιώθουν αδικημένοι, αφού ο διαιτητής τους ακύρωσε κανονικό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μοιραία δέχθηκαν την ήττα στο τέλος με 1-0, ενώ ολοκλήρωσαν και το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη στα 17 πιο πρόσφατα παιχνίδια με ρεκόρ 1-1-15! Τελευταία της παρουσία στα μεγάλα «σαλόνια» τη σεζόν 15/16.

Ονειρικό ξεκίνημα έχουν κάνει με τη σειρά τους τα «σφυριά», καθώς μετά την βαριά εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Μάντσετσερ Σίτι με 5-0, μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία. Με νίκη απόψε ανεβαίνουν στους δέκα πόντους και στη δεύτερη θέση, συγκατοικώντας με τους «πολίτες». Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, δείχνοντας παράλληλα αρκετά δυνατή από τη μέση και μπροστά. Σημαντική απώλεια η πώληση του Τσιτσαρίτο στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για λογαριασμό της Σεβίλλης. Τέλος, τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων εκτός έδρας σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (3-1-0).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, κάτι που αντικατοπτρίζεται και από το σετ αποδόσεων. Η Άστον Βίλα πρέπει να στηριχθεί στην έδρα της αν θέλει να έχει «τύχει» στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε πως το αποψινό κίνητρο της Γουέστ Χαμ να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας είναι πιο ισχυρό και σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία μπορεί να φύγει με το διπλό από το «Βίλα Παρκ». Επιλογή μας λοιπόν το διπλό σε απόδοση 2.40.

Το δεύτερο παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει από το αποψινό πρόγραμμα, είναι η αναμέτρηση της Ντζουργκάρντεν με τη Χέλσινγκμποργκ για την 23η αγωνιστική της Α΄ Σουηδίας. Επτά «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος, γίνεται πραγματικός χαμός στην Ολσβένσκαν, καθώς ΑΪΚ Στοκχόλμης (49), Μάλμε (47) και η Ντζουργκάρντεν με 47 βαθμούς διεκδικούν με αξιώσεις το τρόπαιο. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι της Στοκχόλμης από την ΑΪΚ με 1-0. Με νίκη απόψε η Ντζουργκάρντεν ανεβαίνει και πάλι στην κορυφή. Άλλωστε εντός έδρας παραμένει αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα με έξι νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στα τέσσερα εξ αυτών επικρατούσε από το ημίχρονο.

Θεωρούμε λοιπόν, πως απέναντι στην αδύναμη Χέλσινγκμποργκ δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα μπει δυνατά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Επιλογή μας το 1ημ./1τελ. Σε απόδοση 1.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu