Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο άσοι από τα προκριματικά

Στον απόηχο των δύο ημιτελικών του Nations League που διεξάγεται στα γήπεδα της Πορτογαλίας, απόψε επαναρχίζει η προκριματική φάση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020…

Παρότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 αναμετρήσεις, στοιχηματικά το ενδιαφέρον είναι πιο περιορισμένο. Στο Κλάνγκεφουρτ, η Αυστρία φιλοξενεί τη Σλοβενία και παρότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στου δρόμου τα μισά, για τους γηπεδούχους το συγκεκριμένο ματς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.

Οι ήττες του Μαρτίου από Πολωνία και Ισραήλ, έχουν αφήσει πίσω την Αυστρία, που κατά κάποιο τρόπο είναι υποχρεωμένη να ψάξει τους έξι βαθμούς σε αυτή τη δυάδα αγώνων που έχει μπροστά της. Πέρα από το σημερινό, τη Δευτέρα πάει στα Σκόπια. Ο Φράνκο Φόντα έχει καλέσει ό,τι καλύτερο είχε στα χέρια του. Με 15 παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της γερμανικής Μπουντεσλίγκα, μεταξύ των οποίων ο Αλάμπα.

Η Σλοβενία, από την άλλη, άρχισε τις υποχρεώσεις της με δύο ισοπαλίες, αμφότερες 1-1. Πρώτα με το Ισραήλ και μετά με τη Β. Μακεδονία. Είναι μια ομάδα χωρίς πολύ ταλέντο, που έχει κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Γιαν Ομπλακ.

Ο άσος της Αυστρίας κινείται στο 1.85 και αποτελεί μία από τις καλές επιλογές για στοίχημα της σημερινής βραδιάς.

Σε ένα δεύτερο παιχνίδι, στο Οσλο, για τον έκτο όμιλο, η Νορβηγία φιλοξενεί τη Ρουμανία. Και οι δύο ομάδες δείχνουν σε καλό φεγγάρι, κυρίως όμως οι γηπεδούχοι.

Η Νορβηγία δουλεύει πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ εδώ και καιρό. Εγινε δουλειά και είχε καλές πορείες στους «μικρούς», αλλά τώρα θέλει να πρωταγωνιστήσει και στο υψηλότερο επίπεδο. Το γεγονός ότι δυσκόλεψε τους Ισπανούς στην πρεμιέρα, παρά την ήττα 2-1 στο «Μεστάγια» της Βαλένθια, μόνο τυχαίο δεν είναι.

Οι Ρουμάνοι ξεκίνησαν με ήττα στο Οσλο από τη Σουηδία και στη συνέχεια επικράτησαν 4-1 των Ν. Φερόε. Λογικά και αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο άσος εδώ προσφέρεται λίγο πάνω από το διπλασιασμό και θα τον τιμήσουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu