Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα συν ένα

Η Κολομβία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου της & αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, αποφεύγει τη Βραζιλία μέχρι τον τελικό…

Με τον Χοσέ Πέκερμαν στην τεχνική ηγεσία η Κολομβία ανέβασε το επίπεδό της. Πήγε σε δύο σερί Παγκόσμια Κύπελλα στα οποία πέρασε από τη φάση των ομίλων, είχε καλές παρουσίες στα Κόπα Αμέρικα και σε γενικές γραμμές άρχισε να πιστεύει ξανά στις δυνατότητές της.

Η συνεχής παραγωγή ταλέντων θυμίζει λίγο από Αργεντινή στα 90s. Η φουρνιά που στελεχώνει αυτή τη στιγμή την εθνική ομάδα είναι εξαιρετική και όλοι θεωρούν ότι έφτασε η στιγμή για την υπέρβαση. Οπου υπέρβαση ίσον τίτλος.

Η αποχώρηση του Αργεντινού τεχνικού από τον πάγκο και η έλευση του πολυταξιδεμένου Κάρλος Κεϊρός δεν δείχνει να επηρεάζει. Ισα - ίσα που ενδέχεται να αποδειχτεί ευνοϊκή. Ο Πορτογάλος (με ρίζες από τη Μοζαμβίκη) ήξερε που ερχόταν, άφησε στην άκρη τους πειραματισμούς και πορεύεται σχεδόν με την ίδια ομάδα. Χάμες, Κουαδράδο, Μπάριος, Μίνα, Ντάβινσον Σάντσες, Οσπίνα, Φαλκάο. Ο κορμός έχει μείνει ως έχει.

Η Κολομβία αντιμετωπίζει απόψε το Κατάρ, που άφησε καλές εντυπώσεις την Κυριακή απέναντι στην Παραγουάη. Μια γρήγορη ομάδα, με έναν προπονητή από τη Βαρκελώνη και με κάμποσους παίκτες γεννημένους στην Αίγυπτο, το Σουδάν, τη Γαλλία, την Αλγερία, ακόμα και την Πορτογαλία.

Ο άσος στη Novibet, αλλά και στις περισσότερες εταιρείες πληρώνει σε αποδόσεις κάτω από 1.40, οπότε κρίνοντας από τη συμπεριφορά και των δύο στα ματς της πρώτης αγωνιστικής, θα πάρουμε το ρίσκο να το συνδυάσουμε με το over, ανεβάζοντας την απόδοση στο 2.10.

Ανάλογο ποντάρισμα, ένα combo άσου και over, θα επιλέξουμε και στην αναμέτρηση του Μεξικού απέναντι στον Καναδά. Και οι δύο άρχισαν με εντυπωσιακές σε έκταση νίκες στην πρεμιέρα του ομίλου (7-0 το Μεξικό, 4-0 ο Καναδάς), αλλά εδώ σαφώς οι τυπικά γηπεδούχοι Μεξικανοί του Χεράρδο Μαρτίνο είναι ανώτεροι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu