Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστροφή στην Β’ Γαλλίας

Παρασκευές χωρίς… Β’ Γαλλίας δεν γίνεται (!), για αυτό και οι Γάλλοι μας άκουσαν και  επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση.

Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον να εστιάζεται στην αναμέτρηση  Γκινγκάμπ- Γκρενόμπλ (21:00).

Η Γκινγκάμπ μετά από έξι σερί σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, δεν τα κατάφερε πέρσι τερματίζοντας στην τελευταία θέση του Σαμπιονά και πήρε τον δρόμο προς την Λιγκ 2. Ξεκάθαρος στόχος τη φετινή σεζόν είναι η άνοδος στα μεγάλα «σαλόνια». Άλλωστε διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, με σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ από τον δεύτερο και δικαίως θεωρείται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ήττα, βρίσκοντας δίχτυα και στις πέντε αναμετρήσεις.

Από την άλλη τώρα, η Γκρενόμπλ προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά, καθώς ο πρωταρχικός στόχος της παραμονής στην κατηγορία επιτευχθεί από νωρίς, τερματίζοντας στην ένατη θέση. Με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα ξεκινά τη φετινή σεζόν, ενώ στα τελευταία πέντε φιλικά που έδωσε είχε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, κρατώντας ανέπαφη την εστία της μόνο στο ένα εξ αυτών.

Η Γκινγκάμπ δικαίως θεωρείται το φαβορί όχι μόνο της αποψινής αναμέτρησης αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναμένουμε να μπει με το «δεξί» στη νέα σεζόν για αυτό επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.85.

Δες εδώ τα καλύτερα στατιστικά για στοίχημα!

Το δεύτερο παιχνίδι το οποίο μας κέντρισε το ενδιαφέρον προέρχεται και αυτό από την Β’ Γαλλίας με τη Σοσό να φιλοξενεί την Καέν. Αρκετά τα προβλήματα στη Σοσό, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Τελευταία στιγμή γλίτωσε τον υποβιβασμό λόγω χρεών αφού δικαιώθηκε στην έφεση που είχε κάνει. Αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, με τα κενά να καλύπτονται κυρίως με πιτσιρικάδες από την ακαδημία. Στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις μία φορά.

Τη περσινή σεζόν η Καέν δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό, τερματίζοντας στην 19η θέση και αποχαιρέτησε την Λιγκ 1. Στόχος της η άμεση επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος. Με αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ και νέο προπονητή στο τιμόνι της ομάδας, δεν έπεισε με την εικόνα που είχε στα φιλικά μετρώντας μία νίκη τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση καμία από τις δύο ομάδες. Τα προβλήματα της Σοσό ωστόσο είναι αρκετά μεγάλα στην αρχή της χρονιάς, με την Καέν να έχει την εμπειρία να τα εκμεταλλευτεί και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της αντιπάλου της. Επιλέγουμε το διπλό λοιπόν σε απόδοση 2.65.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu