Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Για μια θέση στα…αστέρια

Ωρα… Ευρώπης απόψε, με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα για τα πλέι οφς του θεσμού.

Το πρώτο παιχνίδι που μας κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον είναι η αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ στο «ΓΣΠ». Οι Κύπριοι πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο Αζερμπαϊτζάν επί της Καραμπάκ με 2-0, και ενώ είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1, παίρνοντας τελικά το εισιτήριο για τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς ιδιαίτερη πίεση θα αγωνιστεί σε αυτή τη σειρά αγώνων ο ΑΠΟΕΛ, μιας και το μέγεθος του αντιπάλου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για όνειρα εισόδου στους ομίλους του θεσμού. Πάντως, σε επίπεδο προκριματικών ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει πολύ καλή εντός έδρας παράδοση, καθώς στα 20 πιο πρόσφατα έχει ρεκόρ 13-5-2.

Από την άλλη τώρα, ο Άγιαξ στον προηγούμενο γύρο τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον μαχητικό ΠΑΟΚ, παίρνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Το περασμένο Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας της Φένλο με 4-1, δείχνοντας καλά στοιχεία τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως παραμένει αήττητος στα τελευταία έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες.

Αναμένουμε ένα αρκετά όμορφο και ανοικτό παιχνίδι, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι σε θέση να «χτυπήσει» τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει ο Άγιαξ στα τελευταία παιχνίδια του. Επιλογή μας λοιπόν το G/G σε απόδοση 1.73.

Η δεύτερη στοιχηματική μας επιλογή προέρχεται από το παιχνίδι της Λινζ Λασκ με αντίπαλο τη Κλαμπ Μπριζ. Οι Αυστριακοί έκαναν ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Βασιλεία, και μάλιστα με δύο νίκες (2-1 εκτός, 3-1 εντός). Εκτεταμένο ροτέισον για τη Λινζ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος, δείγμα του πόσο σημαντικό ματς είναι αυτό για την ομάδα. Άλλωστε πρόκειται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφς του θεσμού, με την πρόκριση να αποτελεί ένα τεράστιο δέλεαρ.

Η Κλαμπ Μπριζ από την άλλη, πήρε τη πρόκριση, αποκλείοντας τη Ντιναμό Κιέβου (1-0 εντός, 3-3 εκτός) στον προηγούμενο γύρο. Με δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Αυστρία, ενώ το περασμένο Σάββατο άφησε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με την Έουπεν. Στα τελευταία 9 εκτός έδρας σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ρεκόρ 1-2-6, ενώ στα έξι από αυτά επιβεβαιώθηκε το Over.

Η Λινζ βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ευρωπαϊκής ιστορίας της, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης ξέρει πως το παιχνίδι στην έδρα της θα πρέπει να το πάρει. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.50.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu