Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Για το γόητρο η Εθνική, για την πρόκριση η Βοσνία

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με εννιά αναμετρήσεις για τα προκριματικά του EURO 2020, με την Εθνική μας ομάδα να φιλοξενεί τη Βοσνία.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, είναι η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία στο Ο.Α.Κ.Α. (21:45) για την όγδοη αγωνιστική του δέκατου ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε «σφυγμό» στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιταλία το περασμένο Σάββατο. Κατά διαστήματα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν απέφυγε την τέταρτη ήττα σε αυτά τα προκριματικά. Με νέα πρόσωπα τόσο στην αποστολή, όσο και στην ενδεκάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φν’τ Σιπ θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες. Μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ εντός έδρας σε επίπεδο ευρωπαϊκών προκριματικών (1-1-6), στα οποία μάλιστα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στα τρία από αυτά, ενώ δέχθηκε γκολ και στα οκτώ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξίδεψε η Βοσνία στην Αθήνα, μετά το εμφατικό 4-1 της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Φινλανδία. Ένα αποτέλεσμα, που τη διατηρεί «ζωντανή» στο κόλπο της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 6/7 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στον όμιλο, πέντε εξ αυτών με γκολ/γκολ, ενώ εκτός έδρας μετρά μόλις δύο νίκες στα έντεκα πιο πρόσφατα εκτός έδρας, στα οκτώ εκ των οποίων δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω.

Πρόκειται για δύο ομάδες που ψάχνουν τελείως διαφορετικά πράγματα στο αποψινό παιχνίδι. Η Εθνική μας αναζητά μια ακόμα καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, ενώ η Βοσνία θέλει οπωσδήποτε βαθμούς για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Μια πολύ καλή επιλογή μπορεί να αποτελέσει το g/g σε απόδοση κοντά στο 1.95.

Το δεύτερο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον, είναι η αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ισπανία στη «Friends Arena» της Στοκχόλμης για τον έκτο όμιλο. Οι Ισπανοί με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, «κλειδώνουν» και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Euro το ερχόμενο καλοκαίρι. Παραμένουν αήττητοι σε προκριματική φάση εδώ και 15 παιχνίδια (14-1-0), ενώ εκτός έδρας τρέχουν σερί οκτώ αγώνων χωρίς ήττα.

Από την άλλη, η Σουηδία, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 14 βαθμούς, στο +1 από τη Ρουμανία και στο +3 από τη Νορβηγία. Όπως είναι λογικό, αναμένεται να γίνει «μάχη» ανάμεσα στις τρεις αυτές ομάδες, με κάθε παιχνίδι πλέον να θεωρείται «τελικός». Οι Σκανδιναβοί έχουν σκοράρει στα 6 από τα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα και τα 6 από τα 7 ολοκληρώθηκαν με Over. Εξαιρετική παράδοση έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς, έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά στα 20 τελευταία (!) σε προκριματική φάση Γιούρο, μετρώντας παράλληλα 15 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Με δεδομένο, πως η Σουηδία ψάχνει βαθμούς για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση, αναμένουμε να είναι πιο επιθετικοί απόψε. Οι Ισπανοί βολεύονται και με την ισοπαλία, για αυτό το λόγο αξίζει η διπλή ευκαιρία 1Χ σε απόδοση 1.85.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu