Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στην Μπουντεσλίγκα, ισοπαλία στη Σεγούντα

Λίγα χρόνια πίσω, η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε σαφώς πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του γερμανικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου.

Πολύ περισσότερο από τώρα. Αλλά όταν έφτανε στην πηγή, λύγιζε εμφατικά. Πέντε φορές δεύτερη στην Μπουντεσλίγκα, φιναλίστ Τσάμπιονς Λιγκ το 2002 στον τελικό της Γλασκώβης με το περίφημο γκολ του Ζινεντίν Ζιντάν, κάμποσες χαμένες ευκαιρίες στο Κύπελλο.

Φέτος δεν έχει τέτοιο άγχος, το πολύ που μπορεί να προλάβει είναι η τέταρτη θέση. Όχι ότι θα ήταν άσχημο να έμπαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες με επιμέρους σκορ 13-2. Επιασε στους 54 βαθμούς την Αϊντραχτ και προσπέρασε την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, δυο ομάδες που σε αντίθεση με την Μπάγερ, χωλαίνουν εδώ και πολλές εβδομάδες.

Απόψε φιλοξενεί τη Σάλκε, που σώθηκε οριστικά και θα παίξει ελεύθερα. Με φωτεινή εξαίρεση εκείνο το μεγάλο διπλό στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, οι «βασιλικοί μπλε» εμφανίστηκαν μετρίως μέτριοι στο φινάλε της σεζόν. Ο άσος είναι μεγάλο φαβορί, αν και φυσικά είναι δύσκολο να βρεθεί αξία σε μια απόδοση της τάξης του 1.30, όσο πληρώνει η νίκη της Λεβερκούζεν. Θα στραφούμε στο over 3.5 γκολ (1.95), πατώντας στον ρυθμό των γηπεδούχων, που έβαλαν 4 γκολ στην Αουγκσμπουργκ πριν από 15 μέρες και 6 στην Αϊντραχτ την Κυριακή.

Η Β’ Ισπανίας είναι ένα πρωτάθλημα με πολλά «Χ». Δύσκολες έδρες, μικρές αγωνιστικές διαφορές, περισσότερα κλειστά παιχνίδια. Όταν μάλιστα ένα «Χ» δείχνει βολικό, λίγες εβδομάδες πριν από το φινάλε, αξίζει να παιχτεί.

Η Εξτρεμαδούρα είναι στους 45 βαθμούς και η Σαραγόσα, την οποία φιλοξενεί το απόγευμα, την ακολουθεί στους 44. Σωμένες δεν μπορείς να της πεις σε καμία περίπτωση. Η πρώτη κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, η Λούγκο, βρίσκεται στους 40. Η Λούγκο παίζει δύο ώρες νωρίτερα στο Χιχόν. Μόνο σε περίπτωση διπλού (που φαντάζει δύσκολο), αλλάζουν τα βαθμολογικά δεδομένα. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, Εξτρεμαδούρα και Σαραγόσα μπορούν κάλλιστα να συμβιβαστούν με τον ένα βαθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu