Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Στην Ισπανία απομένουν έξι στροφές από το φινάλε. Μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο, το θέμα του τίτλου θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Ισως την άλλη εβδομάδα, το Μ. Σάββατο, να το εξασφαλίσει και μαθηματικά. Το ενδιαφέρον λοιπόν στρέφεται στη μάχη για την τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, στα εισιτήρια για το Γιουρόπα Λιγκ και, ασφαλώς, για τον υποβιβασμό.

Στο τελευταίο κομμάτι, εμπλέκονται κάμποσες ομάδες και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πεις με σιγουριά ποιος θα τη γλιτώσει. Αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι ότι απόψε διεξάγεται στη Μαδρίτη ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει το μέλλον δύο ομάδων. Της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Ουέσκα. Μπορεί τα μαθηματικά και οι πιθανότητες να επιτρέπουν διάφορα σενάρια, ωστόσο, για να είμαστε ρεαλιστές, είναι ένα ματς τελικός. Ενα ματς δίχως αύριο.

Οποιος πάρει τους τρεις βαθμούς, θα συνεχίσει με ελπίδες για την παραμονή. Ο χαμένος… τελειώνει και αρχίζει τα πλάνα για την επόμενη σεζόν στη Σεγούντα, ενώ ενδεχόμενη ισοπαλία δεν ευνοεί καμία από τις δύο.

Η Βαγιεκάνο είναι πιο έμπειρη από την Ουέσκα, ο παράγοντας έδρα παίζει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια, ενώ και η πρόσφατη αλλαγή προπονητή που έκανε, με τον Πάκο Χέμεθ αντί του Μίτσελ, είχε θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της. Η Ουέσκα θα βγει να το «παλέψει» μέχρι τέλους, όπως έκανε σε όλα το τελευταίο δίμηνο, αλλά αυτό από μόνο του δεν δείχνει ικανό για να της χαρίσει το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ο άσος κινείται σε τιμές που «αγγίζουν» ή ξεπερνάνε τον διπλασιασμό και θα αποτελέσει το βασικό μας ποντάρισμα.

Από κει και πέρα, το σημερινό κουπόνι είναι πλούσιο σε επιλογές. Στην Ιταλία, Μ. Σάββατο για τους Καθολικούς, διεξάγεται η 33η αγωνιστική. Η Γιουβέντους λογικά θα πανηγυρίσει τον τίτλο (με ένα βαθμό) κόντρα στη Φιορεντίνα, ενώ το μεγάλο ματς γίνεται στο Μιλάνο. Ιντερ - Ρόμα. Η Ιντερ νικάει και ουσιαστικά «κλειδώνει» από σήμερα μια θέση στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα καλείται να κάνει την υπέρβαση, αν θέλει να την προλάβει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu