Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η κυριαρχία της Ρίβερ στο 2.70

Η Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενεί το βράδυ την Ατλέτικο Παραναένσε στο «Μονουμεντάλ», στη ρεβάνς του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα. Του αντίστοιχου Σούπερ Καπ που έχουμε στην Ευρώπη…

Οι Βραζιλιάνοι νίκησαν 1-0 στον πρώτο αγώνα, εκμεταλλευόμενοι για μια ακόμα φορά τη δυνατή έδρα τους. Η Ρίβερ έδειξε επηρεασμένη από τον συνθετικό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου και μάλλον ευχαριστημένη επέστρεψε στο Μπουένος Αϊρες με το χαμηλό σκορ. Ετσι κι αλλιώς ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν μετράει. Αν απόψε νικήσει με ένα γκολ διαφορά (1-0, 2-1, 3-2 κτλ.), στέλνει το ματς στην παράταση. Αν νικήσει με δύο γκολ ή παραπάνω, κατακτά τον τίτλο.

Το εντυπωσιακό με την εποχή Γκαγιάρδο στη Ρίβερ Πλέιτ είναι ότι ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις ο απολογισμός είναι πάμφτωχος, χωρίς πρωτάθλημα και μονάχα με κάποιες επιτυχίες στο Κύπελλο Αργεντινής, έξω από αυτές, κυριαρχεί.

Ένα Κόπα Σουνταμερικάνα και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες μέσα σε μια πενταετία, όσα είχε σε όλη την προηγούμενη ιστορία της, είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό επίτευγμα. Αν μάλιστα θυμηθεί κανείς απέναντι σε ποιον (Μπόκα) ήρθε το τελευταίο Κόπα Λιμπερταδόρες, καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, οι πιο παλιοί θα τον θυμούνται από τα χρόνια που έπαιζε μπάλα στη Μονακό, θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του κλαμπ.

Η Ατλέτικο Παραναένσε, στον αντίποδα, είναι μια ομάδα με λιγότερο παρελθόν στις διοργανώσεις της CONMEBOL και ασφαλώς μικρότερου διαμετρήματος σε σχέση με τη Ρίβερ. Εκτός έδρας παραδοσιακά έχει προβλήματα, τόσο στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα όσο και στη Νότια Αμερική. Φέτος, σε τρεις εξόδους στον όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, υπέστη ισάριθμες ήττες, από Ντεπόρτες Τολίμα, Χόρχε Βίλστερμαν και Μπόκα Τζούνιορς, την οποία θα αντιμετωπίσει ξανά στους «16» της διοργάνωσης στα τέλη Ιουλίου.

Ο άσος στη σημερινή αναμέτρηση άνοιξε στο κουπόνι ΟΠΑΠ σε αποδόσεις που έφταναν το 1.75. Αλλά όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα, υποχωρεί. Οσοι παίζουν με μεγαλύτερο ρίσκο, κοιτάνε στον άσο με το χάντικαπ του ενός γκολ, που εκτοξεύει την απόδοση στο 2.70…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu