Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η «μεγάλη» της περιοχής

Γουέστ Μπρομ και Αστον Βίλα έχουν πολλά κοινά. Κυρίως, τη συγκατοίκηση. Ομάδες του Μπέρμιγχαμ και οι δύο.

Εχουν όμως και μια (μεγάλη) διαφορά. Το βαρύ όνομα της περιοχής είναι οι «βίλατζερς».

Ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ το περασμένο Σάββατο βρήκε νικήτρια τη Βίλα. Δικαιότατα. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από το 16ο λεπτό, έφτασε στην ανατροπή με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης.

Τι είδαμε στο πρώτο ματς; Μια ομάδα (τη γηπεδούχο) που μαχόταν μέχρι το φινάλε και μια άλλη (τη φιλοξενούμενη) που πάσχιζε να φύγει από το «Βίλα Παρκ» αήττητη, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Απόψε, οι δυο τους τα ξαναλένε, για τη ρεβάνς. Ενα ματς που περιλαμβάνεται στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης. Θυμίζουμε ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, άρα σε περίπτωση που η Μπρομ νικήσει με ένα γκολ διαφορά (με οποιοδήποτε σκορ), θα οδηγηθούν σε παράταση και αν ούτε εκεί λύσουν τις διαφορές τους, θα πάνε στα πέναλτι.

Στοιχηματικά, αυτό που αξίζει να μας απασχολήσει είναι το διπλό. Το 2.60 είναι μεγάλη απόδοση, άλλωστε η ανωτερότητα της Αστον Βίλα ήταν εμφανής το Σάββατο. Και επειδή διακυβεύεται μια πρόκριση στον τελικό και κατ’ επέκταση ένα εισιτήριο για την Πρέμιερ, δεν πιστεύουμε ότι οι «χωριάτες» θα επαναπαυτούν στο 2-1 του πρώτου αγώνα. Θα μπουν για να νικήσουν. Τόσο απλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu