Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Η μέρα των φαβορί

Άρωμα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που διεξάγεται στην Αίγυπτο, αυλαία ομίλων στο Gold Cup και ένα πέρασμα από την Ευρώπη, συγκεκριμένα τη Φινλανδία, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Στο Κόπα Αμέρικα και το EURO U21 έχουμε κενό. Οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν και οι ομάδες ετοιμάζονται για τα κρίσιμα νοκ άουτ παιχνίδια. Στη μεν Βραζιλία πέρασαν οι οκτώ καλύτερες, στη δε Ιταλία οι τέσσερις κορυφαίες. Για όλα αυτά όμως θα τα πούμε την Πέμπτη, όταν επαναρχίζει η δράση.

Προς το παρόν περνάμε στο Κόπα Αφρικα. Η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων ολοκληρώνεται σήμερα με τις αναμετρήσεις του έκτου γκρουπ. Το Καμερούν παίζει με τη Γουινέα και η Γκάνα αντιμετωπίζει το Μπενίν. Με εξαίρεση μιας - δυο περιπτώσεων, τα φαβορί έχουν επιβάλλει το νόμο τους σε αυτές τις πρώτες μέρες της διοργάνωσης. Από τα σημερινά αποφεύγουμε το Καμερούν και κρατάμε τον άσο της Γκάνας, που είναι ανώτερη από το Μπενίν και η νίκη της προσφέρεται στο σχετικά «τίμιο» 1.70.

Ανάλογη περίπτωση αποτελεί ο άσος της Τζαμάικα κόντρα στο Κουρασάο, για το Gold Cup. Οι «ρέγκε μπόιζ» μετράνε 4 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Νίκησαν την Ονδούρα, που υποτίθεται ήταν πρώτο φαβορί στον όμιλο και παραχώρησαν 0-0 στο Ελ Σαλβαδόρ. Αν νικήσουν απόψε στην Καλιφόρνια, εξασφαλίζουν την πρόκριση, πιθανότατα ως πρώτοι. Το Κουρασάο δεν είναι αδιάφορο, επίσης έχει ελπίδες, αλλά πρόκειται για σαφώς χαμηλότερου επιπέδου αντίπαλο.

Τέλος, στο πρωτάθλημα Φινλανδίας η Μάριεχαμν φιλοξενεί την Ελσίνκι. Δύο νίκες και τρεις ήττες είναι ο εντός έδρας απολογισμός της πρώτης στο πρωτάθλημα. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι στο αυτόνομο νησί της ήταν με την Ιλβες, στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου. Η Ελσίνκι έχει να χάσει από τη Μάριεχαμν στο πρωτάθλημα από το 2012, τρέχοντας αήττητο 20 αγώνων (16 νίκες, 4 ισοπαλίες, εντός - εκτός). Το διπλό, για μια αρκετά ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα, προσφέρεται σε όλες σχεδόν τις στοιχηματικές εταιρίες σε αποδόσεις άνω του 2.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu