Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισοπαλία και φύγαμε για… Τσάμπιονς Λιγκ

Στην Ιταλία απόψε θα παιχτεί το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Η Γιουβέντους είναι πρωταθλήτρια εδώ και πολύ καιρό, η Νάπολι σίγουρα δεύτερη και η Ιντερ το μεγάλο φαβορί για την τρίτη θέση. Εκεί που η μάχη μαίνεται, είναι για το τέταρτο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αταλάντα, Μίλαν, Ρόμα -και με απειροελάχιστες πιθανότητες η Τορίνο- ερίζουν για τη θέση.

Ρίξτε μια ματιά στις βαθμολογίες στοίχημα.

Στο Τορίνο η πρωταθλήτρια Γιούβε φιλοξενεί τη μεγάλη έκπληξη του φετινού Καμπιονάτο, Αταλάντα. Στην «Κυρία» ελάχιστα ασχολούνται με το αγωνιστικό σκέλος των τελευταίων εβδομάδων. Η κατάκτηση του Σκουντέτο δεν στάθηκε αρκετή για να χαρακτηριστεί πετυχημένη η σεζόν. Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ παρέμεινε όνειρο για μία ακόμα χρονιά και ουσιαστικά αυτό είναι που πληρώνει ο Μαξ Αλέγκρι. Ο κορυφαίος Ιταλός προπονητής σύμφωνα με τους περισσότερους, έγινε γνωστό την Παρασκευή -ή αν θέλετε, επιβεβαιώθηκε και επίσημα- ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Γιουβέντους.

Η Αταλάντα είναι απογοητευμένη από τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στη Λάτσιο, ωστόσο ξέρει ότι για μια ομάδα με το δικό της μπάτζετ, η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ ισοδυναμεί με τεράστια επιτυχία. Αν πάρει έναν βαθμό απόψε στο Τορίνο, θα χρειάζεται μια απλή νίκη την επόμενη εβδομάδα απέναντι στη βαθμολογικά αδιάφορη Σασσουόλο. Με λίγα λόγια, τόσο ο Γκασπερίνι όσο και οι ποδοσφαιριστές του, θα υπέγραφαν χωρίς δεύτερη σκέψη το «Χ».

Στην Ελβετία, διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου. Η Βασιλεία έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμμαζέψει λίγο τη φετινή χρονιά πανηγυρίζοντας έναν τίτλο. Ηταν απογοητευτική μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Γιουνγκ Μπόις στο πρωτάθλημα, αλλά εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη στο δεύτερο μισό. Είναι πιο έμπειρη, έχει καλύτερο προπονητή και σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ από την Τουν, που ακριβώς αντίθετα, ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά την κλείνει με μόλις δύο νίκες στα 13 τελευταία. Ασος του 1.50. Για στήριγμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu