Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιταλική συνταγή στο ΟΑΚΑ

Στους ρυθμούς των προκριματικών για το EURO 2020 κινείται αυτές τις μέρες όλη η Ευρώπη. Ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά…

Σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της βραδιάς η Ελλάδα φιλοξενεί την Ιταλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Το συγκρότημα του Αγγελου Αναστασιάδη εξέπληξε ευχάριστα τον Μάρτιο με τους 4 βαθμούς που μάζεψε. Νίκη με «συμπαθητική» εμφάνιση κόντρα στο Λιχτενστάιν, ισοπαλία με ανατροπή (2-2 από 2-0) στη Ζένιτσα απέναντι στη Βοσνία, στην οποία έδειξε μέταλλο και καλό κλίμα, θυμίζοντάς μας άλλες, παλιές και πολύ όμορφες εποχές.

Δεν είμαστε στο μυαλό του Αγγελου και των διεθνών, αλλά πιθανολογούμε ότι αν κάποιος τους έλεγε να πάρουν άλλους 4 βαθμούς στη δυάδα αγώνων που έχουν μπροστά τους, θα ήταν ευχαριστημένοι και θα το υπέγραφαν με κλειστά μάτια. Ο όμιλος είναι δύσκολος και η πρόκριση θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Απλά είναι τα πράγματα: ισοπαλία σήμερα και νίκη την Τρίτη κόντρα στην Αρμενία.

Οι Ιταλοί του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν ξεκινήσει με 2/2 νίκες και είναι ηλίου φαεινότερο ότι δύσκολα θα κινδυνέψει η θέση τους σε έναν τέτοιο όμιλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιταλός τεχνικός θα πάει σε ένα 4-3-3, αλλά επειδή μιλάμε για Ιταλία, την πιο… κυνική σχολή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, δεν θα είναι έκπληξη αν τελικά συμβιβαστούν με το «Χ», που πληρώνει πάνω από τρεις μονάδες.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα στο κουπόνι ΟΠΑΠ στρέφουμε την προσοχή μας στον άσο της Σκωτίας κόντρα στην Κύπρο. Χαμηλός μεν (1.50), αρκετά πιθανός δε. Η Σκωτία άλλαξε προπονητή μετά τη βαριά ήττα στο Καζακστάν και ο ανερχόμενος Στιβ Κλαρκ αντικατέστησε τον Αλεξ Μακλίς. Ο Κλαρκ οδήγησε την Κιλμάρνοκ στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και χαίρει της εκτίμησης όλου του ποδοσφαιρικού κοινού στη Σκωτία. Το «Χάμπτεν Παρκ» θα έχει παλμό και οι εκτός έδρας αδυναμίες της Κύπρου μας οδηγούν στην επιλογή του άσου. Προσθέστε και την κακή παράδοση που έχει στη Γλασκώβη, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια εκεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu