Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Καλά ξενύχτια

Το βράδυ έχουμε έναρξη στην 46η έκδοση του Κόπα Αμέρικα. Διοργανώτρια είναι η Βραζιλία, πέντε χρόνια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και τρία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο…

Μπορεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον να είναι περιορισμένο αυτή την εποχή και οι περισσότεροι να ασχολούνται με τις μεταγραφές 2019, ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ. Σήμερα είναι η πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα, αύριο του Gold Cup, ενώ την Κυριακή αρχίζει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21. Κάπως έτσι θα πορευτούμε για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Η Βραζιλία ξεκινά απόψε με αντίπαλο τη Βολιβία. Είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, βάσει αποδόσεων, λόγω έδρας και ποιότητας στο ρόστερ της. Πληρώνει γύρω στο 2.00 και την ακολουθούν η Αργεντινή (5.00), η Ουρουγουάη (8.00), η Κολομβία (10.00) και η Χιλή (14.00).

Η απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον Νεϊμάρ ασφαλώς είναι σημαντική, όχι όμως καταλυτική για τη «σελεσάο». Γενικά, το θέμα Νεϊμάρ έχει μπερδέψει τους περισσότερους. Ο καλός Νεϊμάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις εκεί που οι υπόλοιποι θα κολλήσουν. Όμως, ο Νεϊμάρ που εμφανίστηκε πέρσι στο Μουντιάλ και έμοιαζε περισσότερο με κλόουν, παρά με ποδοσφαιριστή, όχι μόνο δεν κάνει τη διαφορά, αλλά, αντίθετα, δημιουργεί προβλήματα.

Σήμερα πάντως οι διαφορές του αγώνα είναι τόσο μεγάλες που μία και δύο απουσίες (Νεϊμάρ και Αρτούρ) δεν μπορούν να τον επηρεάσουν. Η Βολιβία δεν έχει να δώσει κάτι και αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του ομίλου, τον οποίον συμπληρώνουν Βενεζουέλα και Περού. Παρόλα αυτά, με κάποιο ανεξήγητο τρόπο καταφέρνει και εμφανίζεται ανταγωνιστική σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Στέκεται αξιοπρεπώς, αν και συνήθως χάνει...

Βέβαια, με τον άσο να κινείται σε αποδόσεις χαμηλότερες του 1.10, θα πάμε σε εναλλακτικό παιχνίδι. Το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.00 και καλύπτει διάφορα πιθανά σενάρια, ενώ από anytime σκόρερ κοιτάμε τον Φελίπε Κοουτίνιο που πληρώνει 2.25.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu