Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ του Εμπαπέ

Στοιχηματικά άνοστο το σημερινό φινάλε στην Α’ Γαλλίας. Υπενθυμίζεται ότι όλη η αγωνιστική κάνει σέντρα στις 22.05…

Ο τίτλος έχει κριθεί εδώ και καιρό, αφού οι διαφορές της Παρί Σεν Ζερμέν από τους υπόλοιπους ήταν χαώδεις. Οι θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου επίσης έχουν κριθεί, ενώ στην ουρά, που πράγματι υπάρχουν ορισμένες σημαντικές εκκρεμότητες, τόσο για τον απευθείας υποβιβασμό όσο και για την ομάδα που θα πάει στα μπαράζ, οι ομάδες που «καίγονται», πληρώνουν ψίχουλα. Τόσο πολύ που δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλαδή οι μπουκ έχουν πάρει τα μέτρα τους και προστατεύονται, υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι το πάσο. Ο δεύτερος είναι το live, όπου μπορείς κάποια στιγμή να αγοράσεις σε λίγο πιο συμφέρουσες τιμές.

Το live όμως είναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Εμείς εδώ θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό στοίχημα από το ΟΠΑΠ κουπόνι. Τα (σημερινά) γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο νεαρός Γάλλος βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε για την παραμονή του στο Παρίσι. Τον πρωτοθαυμάσαμε στη Μονακό, μετά στην Παρί Σεν Ζερμέν και το περασμένο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του τίτλου με την «τρικολόρ» φανέλα.

Ο Εμπαπέ κυνηγάει εδώ και καιρό το πρώτο πραγματικά μεγάλο ατομικό επίτευγμα στην καριέρα του. Με 32 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός που μπορεί, ρεαλιστικά μιλώντας, να πιάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι στην κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι της σεζόν 2018-19.

Ο Αργεντινός με τα δύο γκολ που σημείωσε την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Εϊμπαρ έφτασε στα 36 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του. Εχει να παίξει ακόμα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά τα Κύπελλα δεν μετράνε στη σούμα. Το οποίο σημαίνει ότι ο Εμπαπέ για να τον φτάσει χρειάζεται τέσσερα γκολ  στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεμς.

Η τελευταία διαθέτει μια σχετικά καλή άμυνα για τα δεδομένα της κατηγορίας, το οποίο σημαίνει ότι ο Εμπαπέ δύσκολα θα εκπληρώσει τον στόχο του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα το προσπαθήσει ή ακόμα περισσότερο, δεν θα το πλησιάσει. Με δεδομένο ότι λείπει ο Νεϊμάρ, αυξάνονται οι πιθανότητες του νεαρού άσου να σκοράρει. Ποντάρουμε ότι θα σημειώσει 2 ή περισσότερα γκολ, γεγονός το οποίο προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του 2.80.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu