Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Να…κλείσει με νίκη η Εθνική μας, «μάχη» στο Δουβλίνο

Απόψε ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε τρεις ομίλους για τα προκριματικά του Euro 2020, με την Εθνική μας ομάδα να θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο απέναντι στη Φινλανδία.

Οκτώ αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για απόψε, παιχνίδια με τα οποία «πέφτει» η αυλαία στους ομίλους 4, 6 και 10. Μόνο στον έκτο όμιλο υπάρχουν «ανοικτές» εκκρεμότητες, καθώς τρεις ομάδας διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τα τελικά του Euro το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το πρώτο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από τις αποψινές αναμετρήσεις των προκριματικών, είναι αυτό στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Φινλανδία (21:45). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 1-0 στο εκτός έδρας με την Αρμενία την περασμένη Παρασκευή, σε ένα παιχνίδι που έδειξε και πάλι καλά στοιχεία παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας μας στον όμιλο, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις τελευταίες εμφανίσεις των διεθνών μας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βλέπει τις επιλογές του και τις νέες προσθήκες παικτών να βγαίνουν σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, με την εθνική να βγάζει πλέον μια εικόνα «υγιούς» ομάδας με πάθος και ένταση στο παιχνίδι της παρόλο που έχει ήδη αποκλειστεί. Πέντε n/g και ισάριθμα Under μετρά η Ελλάδα στον όμιλο, ενώ όσον αφορά της εντός έδρας επιδόσεις, έχει 3/4 Over.

Σε πελάγη…ευτυχίας πλέον οι Φινλανδοί, μετά την ιστορική νίκη επί του Λιχτενστάιν με 3-0. Μια νίκη που «σφράγισε» και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι της χώρας την περασμένη Παρασκευή για να γιορτάσουν την επιτυχία αυτή, δείγμα του κλίματος που επικρατεί στην Σκανδιναβική χώρα. Χωρίς άγχος και πίεση ταξίδεψαν στην Αθήνα για να βγάλουν την «υποχρέωση» και να πάρουν και τυπικά το εισιτήριο για το Euro 2020. Με n/g έληξαν οι επτά από τις εννιά αναμετρήσεις τους στον όμιλο, προέρχονται από τέσσερα σερί Over.

Η Εθνική μας βρίσκεται σε καλό «μομέντουμ» το τελευταίο διάστημα, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της μπροστά στο κοινό της. Το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά των γηπεδούχων, για αυτό τον λόγο επιλέγουμε τον άσο σε τιμές κοντά στο 2.00.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το αποψινό κουπόνι, είναι η μεγάλη «μάχη» στο Δουβλίνο, εκεί όπου η Ιρλανδία υποδέχεται τη Δανία (21:45) για τον έκτο όμιλο. Στην τρίτη θέση οι γηπεδούχοι με 12 βαθμούς στην πρώτη οι Δανοί με 15, αναμένεται η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες. Με δεδομένο πως η Ελβετία (2η με 14 βαθμούς) παίζει με το αδύναμο Γιβραλτάρ, η λογική λέει το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους Ιρλανδούς να θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση στα τελικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία.

Εξαιρετική η Ιρλανδία σε επίπεδο προκριματικών ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς διατηρεί εντός έδρας αήττητο σερί 13 αγώνων με οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες, ενώ με Under έληξαν και τα επτά παιχνίδια της για αυτά τα προκριματικά. Όσον αφορά τη Δανία, είναι αήττητη στον όμιλο με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά n/g.

Παιχνίδι «ζωής και θανάτου» μπορεί να χαρακτηριστεί το αποψινό στο Δουβλίνο, στο οποίο θα επικρατήσει η τακτική, χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα, κυρίως από τους φιλοξενούμενους. Θεωρούμε πως μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν, καθώς όποια και από τις δύο ομάδες προηγηθεί είναι δεδομένο πως η άλλη θα ψάξει την «απάντηση». Επιλογή μας λοιπόν το g/g σε απόδοση στο 2.10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu