Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι Ιταλίας – Σερβίας που κρίνει την πρωτιά

Σήμερα διεξάγονται 8 αναμετρήσεις για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων 1-4 στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το σπουδαίο ντέρμπι Ιταλία-Σερβία.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, που δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση μεταξύ Ιταλίας και Σερβίας για την τρίτη αγωνιστική του 4ου ομίλου. Στις 14:30, ο δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους με έπαθλο την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρούν μόνο νίκες απέναντι στις σαφώς πιο αδύναμες Φιλιππίνες και Αγκόλα.

Οι Σέρβοι πηγαίνουν από κατοστάρα σε κατοστάρα, μιας και διέλυσαν στην πρεμιέρα την Αγκόλα με 105-59 και τις Φιλιππίνες με το εμφατικό 126-67. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής στην διοργάνωση με μέσο όρο 115 πόντους, ενώ παραμένουν αήττητοι στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια, επίσημα και φιλικά. Τέλος, οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο τουρνουά «Ακρόπολις» που έλαβε χώρα στο Ο.Α.Κ.Α., με τους Ιταλούς να γνωρίζουν τη βαριά ήττα με το εντυπωσιακό 96-64, χάρη στους εξαιρετικούς Γιόκιτς και Μπογκντάνοβιτς.

Ένα πολύ καλό «κρας τεστ» για τις δύο ομάδες, ενόψει της επόμενης φάσης των «16». Η Σερβία έχει τον πρώτο λόγο, για αυτό επιλέγουμε τη νίκη των «πλάβι» με χάντικαπ -12.5 πόντους σε απόδοση 1.85.

Στις 15:00, διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι που μας κέντρισε το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αυτό μεταξύ της διοργανώτριας χώρας Κίνας με αντίπαλο τη Βενεζουέλα για τον πρώτο όμιλο. Ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί «τελικός», καθώς όποια ομάδα επικρατήσει απόψε θα ακολουθήσει την Πολωνία στην επόμενη φάση.

Οι Κινέζοι θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» την πρόκριση στους «16» από την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο τα πολλά λάθη στην τέταρτη περίοδο αλλά και στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, μοιραία τους οδήγησαν στην ήττα από τη Πολωνία με 79-76. Από την άλλη η Βενεζουέλα ξέρει πως θα συναντήσει ένα «εχθρικό» περιβάλλον στο σημερινό αγώνα, όμως έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την άνετη επικράτηση επί της Ακτής Ελεφαντοστού (87-71), θέλοντας να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχει.

Θεωρούμε πως η Κίνα δεν θα αφήσει να πάει χαμένη μία τέτοια ευκαιρία και μπροστά στο κοινό της θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Η Βενεζουέλα είναι ένα «σκαλί» πιο κάτω επομένως δύσκολα να κάνει την έκπληξη. Επιλογή μας είναι η νίκη της Κίνας με χάντικαπ -5.5 σε απόδοση 1.75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu