Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Μιλάνο

Πλούσια αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου, με τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν, αναμφίβολα να είναι τα μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία, με το Άρης – Ολυμπιακός και Ίντερ – Γιουβέντους.

Άρης και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωπη απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30), στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής. Ο κάθε ένας από την πλευρά του, θέλει το τρίποντο για να επουλώσει τις «πληγές» από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, απέναντι σε Λάρισα και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα.

Οι Θεσσαλονικείς, αν και προηγήθηκαν με 2-0 στο εντός έδρας με την ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική, εντούτοις έπεσαν «θύμα» μιας επικής ανατροπής και μοιραία δέχθηκαν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Πάντως, στα δύο φετινά ντέρμπι που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, παρουσιάζουν τελείως διαφορετική εικόνα, καθώς νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 4-0 εντός έδρας, ενώ πήραν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-2), φτάνοντας μια «ανάσα» από το να σταματήσουν το εντός έδρας νικηφόρο σερί του «Δικεφάλου».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στατιστικό που θέλει τον Άρη να έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, στα τρία εκ των οποίων πέτυχε από δύο γκολ και πάνω.

Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μια ήττα, που φαίνεται πως επηρέασε κάπως το θετικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, καθώς δυσκολεύει πλέον αρκετά το έργο της πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος πάντως παραμένει αήττητος μετά από πέντε αγωνιστικές, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Μάλιστα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, και αυτό από την άσπρη βούλα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετρώντας παράλληλα τέσσερα Under σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. «Τρέχει» εξαιρετική παράδοση στα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα.

Ο Άρης ψάχνει ακόμα σταθερότητα στην απόδοσή του. Ομάδα ψυχολογίας και έδρας, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους παρουσιάζεται πάντα ανταγωνιστικός. Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό, σε μια χρονική περίοδος που μπορεί να αποδειχθεί κομβική για τη συνέχεια. Αξίζει το ρίσκο στην διπλή ευκαιρία 1Χ σε απόδοση 2.50.

Για αναλύσεις και προγνωστικά από όλα τα παιχνίδια του σημερινού κουπονιού!

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το αποψινό πρόγραμμα, είναι το «derby d’ Italia» ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την έβδομη αγωνιστική της Σέριε Α. Οι «νερατζούρι» θυμίζουν κάτι από τα παλιά, καθώς έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 6Χ6 νίκες και δικαίως βρίσκονται στη κορυφή του Καμπιονάτο. Ο Αντόνιο Κόντε έχει περάσει το δικό του «DNA» και φιλοσοφία στην ομάδα, έχοντας μάθει να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν πιάνει υψηλά στάνταρ.

Απόψε θέλει να δώσει της δικές της απαντήσεις, όσον αφορά το αν θα μπορέσει να κυνηγήσει μέχρι τέλους το Σκουντέτο, απέναντι στην μόνιμη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια Ιταλίας. Τέσσερα n/g στα φετινά παιχνίδια μετρούν οι Μιλανέζοι, ενώ σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχαν τουλάχιστον δύο γκολ.

Η Γιουβέντους με τη σειρά της, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο. Στα τρία φετινά της εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι πως δεν έχει πείσει με την εικόνα της, ωστόσο μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εξαιρετική παράδοση για τη «Μεγάλη Κυρία» στο γήπεδο της Ίντερ, καθώς έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στα εννιά πιο πρόσφατα, μετρώντας παράλληλα τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, που από την μία υπάρχει ο παράγοντας έδρα και η ψυχολογία, ενώ από την άλλη το «μέταλλο» του πρωταθλητή. Αναμένουμε παιχνίδι σκοπιμότητας μιας και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Αρκετά πιθανό λοιπόν είναι το Χ, ένα αποτέλεσμα που δεν θα «χαλάσει» καμία από τις δύο. Επιλογή μας λοιπόν η ισοπαλία σε απόδοση 3.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu