Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Σουάρες, η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ

Ολοι οι μεγάλοι παίκτες είναι εγωιστές. Με την καλή και ορισμένες φορές με την κακή έννοια. Οι επιθετικοί δε, ένα κλικ περισσότερο από τους άλλους.

Ισως φταίει η ιδιαιτερότητα της θέσης, ίσως απλά είναι ένα τυχαίο το γεγονός...

Ο Λουίς Σουάρες δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Μάλλον το αντίθετο ισχύει. Ενας τρομερά ταλαντούχος και συνάμα ιδιότροπος φορ, που έχει αφήσει το στίγμα του στο παγκόσμιο στερέωμα, από την εποχή ακόμα που πρωτοεμφανιζόταν στο ευρωπαϊκό κοινό από το πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Το ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πιθανώς θα το διαβάσετε την περασμένη εβδομάδα. Τελευταία φορά που πανηγύρισε γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν πέρσι, περίπου τέτοια εποχή, σε ένα εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρόμα. Για να συμβεί αυτό, είναι αλήθεια ότι ο Ουρουγουανός έχει σταθεί μεταξύ άλλων και άτυχος. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα το γκολ στο «Ολντ Τράφορντ», που έκρινε τον πρώτο προημιτελικό, είναι δικό του, αλλά η UEFA το χρέωσε (σωστά) ως αυτογκόλ του Σο.

Στη δική του περίπτωση όμως τα νούμερα δεν λένε όλη την αλήθεια. Ναι, υπήρξαν παιχνίδια που δεν του έβγαινε τίποτα, αλλά συνολικά έχει βοηθήσει πολύ την Μπάρσα. Ειδικά την περίοδο που είχε τραυματιστεί ο Μέσι, ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και πήρε την ομάδα στις πλάτες του, με κερασάκι στην τούρτα εκείνο το χατ τρικ στο 5-1 επί της Ρεάλ στα τέλη Οκτωβρίου. Πιο πρόσφατα, ήταν αυτός που με ένα θαυμάσιο σκροπ ισοφάρισε στο 94’ τη Βιγιαρεάλ και λίγες μέρες αργότερα νίκησε τον Ομπλακ (πάλι στο τέλος, με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής), χαρίζοντας στην Μπάρσα μια νίκη επί της Ατλέτικο, που ουσιαστικά της δίνει τον τίτλο στην ισπανική λίγκα.

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, ο Σουάρες έχει, όπως κι ο Φελίπε Κοουτίνιο, έναν λόγο παραπάνω να σκοράρει απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ ποτέ δεν έκρυψε ότι λατρεύει το «Ανφιλντ», τη Λίβερπουλ και τον κόσμο της, κι αν κάποια μέρα έπρεπε να γυρίσει στην Αγγλία, θα το έκανε μονάχα για χάρη της. Το να βρει γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα πληρώνει 1.91, το να ανοίξει το σκορ ο Ουρουγουανός ανεβάζει την απόδοση στο 5.00.

Πέρα από το Τσάμπιονς Λιγκ, η σημερινή βραδιά περιλαμβάνει την έναρξη των πλέι οφ της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός αρχίζει αύριο τη δική του σειρά στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ. Στο σημερινό πρόγραμμα η Φενέρ φιλοξενεί τη Ζάλγκιρις, ενώ η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπασκόνια, την οποία νικάει στη Μόσχα για 16 σερί ματς. Για αναλύσεις, στατιστικά και προτάσεις, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα μπάσκετ και Euroleague στο kingbet.net.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu