Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο «τρελός» ρυθμός της Σίτι

Η Τότεναμ ήταν το μοναδικό αουτσάιντερ των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που έκανε την έκπληξη και νίκησε.

Χωρίς να πιάσει την καλύτερη δυνατή απόδοση, έπαιξε με υπομονή, έφερε το ματς στα δικά της μέτρα και έζησε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν στη φετινή διοργάνωση.

Παρά τη νίκη στο Λονδίνο, οι μπουκ -και κατ’ επέκταση ο περισσότερος κόσμος- θεωρούν ότι παραμένει αουτσάιντερ για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η επιβεβαίωση του τραυματισμού του Χάρι Κέιν είχε άμεσο αντίκτυπο στις αποδόσεις της σημερινής αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ.  Ο άσος υποχώρησε σε τιμές που πλέον δεν ξεπερνάνε το 1.35. Λογικό, ως ένα βαθμό. Καλοί και οι υπόλοιποι, όμως σε τελική ανάλυση, άλλο Κέιν, άλλο Λούκας Μόουρα. Ετσι δεν είναι;

Με την Τότεναμ πληγωμένη και έχοντας κάνει το χρέος της στο ζευγάρι, το βάρος και η πίεση απόψε πέφτουν στη Σίτι. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα κυνηγάνε το τρεμπλ στην Αγγλία (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ) και την υπέρτατη δόξα στον ευρωπαϊκό χάρτη. Τα ψέματα τελείωσαν και οτιδήποτε πλην πρόκρισης, θα συνιστά αποτυχία.

Η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα φετινά εντός έδρας ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, αν όχι σε όλα, η Σίτι έχει βγάλει μια σπουδαία δυναμική. Έναν «τρελό» ρυθμό που κανείς δεν μπορεί να ακολουθήσει. Με ένταση, πρέσινγκ ψηλά, καλή κυκλοφορία της μπάλας, σωστές επιλογές στην επίθεση Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους: 6-0 την Τσέλσι, 3-1 την Αρσεναλ, 2-1 τη Λίβερπουλ, 3-1 την Εβερτον, 3-1 τη Γιουνάιτεντ. Πέντε στις πέντε νίκες, όλες με υψηλά σκορ, 17 γκολ ενεργητικό. Το συγκεκριμένο συνδυαστικό στοίχημα (1+over) αποτελεί το ποντάρισμά μας από τον σημερινό προημιτελικό.

Στο δεύτερο μεγάλο ματς της βραδιάς, Πόρτο – Λίβερπουλ, ουδείς μοιάζει να πιστεύει στην έκπληξη. Το γεγονός βέβαια ότι η Λίβερπουλ, με μαξιλαράκι το 2-0 του «Ανφιλντ», περνάει στα ημιτελικά ακόμα και με ήττα, καθιστά ριψοκίνδυνη την οποιαδήποτε επιλογή σημείου. Εδώ, τα γκολ και δη το over σε τιμές αουτσάιντερ (1.95), μοιάζει με την καλύτερη δυνατή λύση. Η Πόρτο ασφαλώς δεν θέλει να πάθει τα περσινά (0-5) για λόγους γοήτρου, αλλά πέρα από αυτό δεν έχει να σκεφτεί ούτε να χάσει πολλά. Για τη Λίβερπουλ το ιδανικό σενάριο είναι να σκοράρει νωρίς και να σκεφτεί τα επόμενα στην Πρέμιερ Λιγκ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu