Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι τελικοί των φαβορί

Από το αντιτουριστικό Μπακού, στη ζεστασιά της… ποδοσφαιρομάνας Μαδρίτης και από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ σε αυτόν του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα από τις όποιες οπαδικές προτιμήσεις έχει ο καθένας, όλοι θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάτι. Λίβερπουλ και Τότεναμ έφτασαν δικαιότατα μέχρι εδώ.

Η μεν Λίβερπουλ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή στην πορεία της μέχρι τον τελικό, όσο πέρσι. Για την ακρίβεια δεν χρειάστηκε να είναι, μέχρι τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα. Όταν έπρεπε να κάνει την υπέρβαση, το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ισως απλά είναι θέμα αισθητικής. Πέρσι δεν την περίμεναν πολλοί, φέτος όλοι την υπολόγιζαν παραπάνω. Υπενθυμίζεται ότι πέρασε δύσκολα από τη φάση των ομίλων και σχετικά εύκολα στα πρώτα νοκ άουτ κόντρα στην Μπάγερν, που φέτος δεν ήταν τόσο δυνατή και μετά επί της μετρίως μέτριας Πόρτο.

Η δε Τότεναμ δικαιούται τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από τους ομίλους, αφήνοντας έξω την Ιντερ, μετά με στυλ επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στη συνέχεια σημείωσε τη σούπερ έκπληξη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και στα ημιτελικά ήρθε η επική πρόκριση επί του Αγιαξ.

Τότεναμ – Λίβερπουλ συνεπώς, με πολύ λογικό και αναμενόμενο εδώ που τα λέμε φαβορί το διπλό. Η ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ μας έχει δείξει, στοιχηματικά μιλώντας, ότι οι εκπλήξεις στους τελικούς σπανίζουν. Η μεγαλύτερη απόδοση που πέρασε σε τελικό την τελευταία δεκαετία ήταν η ισοπαλία που πήρε η Τσέλσι στο Μόναχο το 2012 απέναντι στην Μπάγερν. Πλήρωνε γύρω στις τέσσερις μονάδες. Αν ψάχνετε καθαρό αουτσάιντερ (πάντα βάσει αποδόσεων) σε τελικό, που πήρε την κούπα με νίκη στο 90λεπτο, πρέπει να πάτε ακόμα πιο πίσω, στο 2009 και τη Ρώμη, όταν η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Λιονέλ Μέσι, επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τότε, οι μπουκ έπεσαν έξω…

Οσον αφορά στο σημερινό, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ολοι ξέρουν τις ομάδες, γνωρίζουν τα δεδομένα και έχουν τη δική τους άποψη. Το πιο σωστό είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Το δικό μας λέει διπλό (του 1.85) και over (του 1.80). Αν μάλιστα θέλετε και σκορ, ποντάρουμε στο 1-2 που κινείται στο 8.00 – 9.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu