Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Όλη η χρονιά σε ένα ματς!

Η Ισπανία θρηνεί από το μεσημέρι του Σαββάτου τον χαμό τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Η ζωή, όμως, κατ’ επέκταση και το ποδόσφαιρο, συνεχίζεται…

Η ισπανική ομοσπονδία ήταν υποχρεωμένη να αναβάλλει την αναμέτρηση της Εξτρεμαδούρα, στην οποία αγωνιζόταν ο πολύπειρος Ρέγιες, παλιός άσος της Σεβίλης, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Αρσεναλ και της Ατλέτικο μεταξύ άλλων. Και μαζί συμπαρασύρθηκαν τα άλλα έξι ματς, που εξ αρχής είχε αποφασιστεί να διεξαχθούν την ίδια ώρα.

Ρίξτε μια ματιά στη βαθμολογία της Β’ Ισπανίας και τα υπόλοιπα στατιστικά στοιχήματος.

Η Εξτρεμαδούρα πάει λοιπόν στο Κάντιθ, εκεί όπου την περιμένει η τοπική ομάδα. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και σε βαρύ κλίμα, καθώς ο Ρέγιες ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια και όσοι τον έζησαν από κοντά, κάνουν λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο και συμπαίκτη.

Η Κάντιθ, από την άλλη, συνεχίζει την προσπάθειά της για να μπει στα πλέι οφ. Με δύο νίκες, μία σήμερα και μία το Σάββατο στο Χιχόν, είναι μέσα στην εξάδα, ό,τι κι αν συμβεί στα υπόλοιπα ματς. Τρέχει ένα αήττητο δέκα αγώνων, εκ των οποίων όμως στα οκτώ «κόλλησε» στην ισοπαλία. Περιμένουμε να μπει δυνατά και να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, κάτι το οποίο προσφέρεται (άσο ημίχρονο - άσο τελικό) στο 1.80 περίπου.

Σε άλλα… νέα και με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, κοιτάμε την κόντρα της Οβιέδο απέναντι στη Ράγιο Μαχαδαόντα. Η μεν Οβιέδο έχει 60 βαθμούς και παρότι τυπικά ελπίζει να προλάβει την εξάδα, ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Πέρα από το γεγονός ότι ψάχνει το 2/2, για να μπει στα πλέι οφ πρέπει παράλληλα να μην κάνουν νίκη Λα Κορούνια και Κάντιθ. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Σε πλήρη αντίθεση, η Ράγιο Μαχαδαόντα ελπίζει σε παραμονή. Αρκεί να βγάλει το διπλό απόψε στον ισπανικό Βορρά. Εχει καπαρωμένους τους τρεις βαθμούς την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, αφού θα πάρει το ματς με τη Ρέους στα χαρτιά. Οπότε, όλη η χρονιά για τη συμπαθητική ομάδα από τη Μαδρίτη, κρίνεται απόψε. Το διπλό, παρότι το κίνητρο είναι σχεδόν μονόπλευρο, πληρώνει πάνω από 5 μονάδες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu